[ misteryns @ 14.05.2010. 13:43 ] @
Evo ovako,treba mi savet nekoga ko se razume ili ko je imao slicnu situaciju kao ja..pre dva meseca sam nasledio od pokojnog oca,lovacku pusku i vazdusnu pusku..lovacku bih zadrzao kao trofejno oruzje a vazdusnu da ostane "u funkciji"..e sad,u policiji je doslo do problema,naime,u junu mi istice 3 godine od poslednje prekrsajne prijave( i jedine),tako da su mi odlozili izdavanje dozvole i za jednu i za drugu pusku..e sad imam nekoliko pitanja.. 1.Da li MUP moze da mi zauvek oduzme puske? 2.Sta mi je u najboljem slucaju,resenje,da ne dodje do toga 3.Da li se u slucaju kad sam ja sam doneo puske u MUP i predao ih njima,to tretira kao "da su dana tog i tog oni (mup) od mene zaplenili vatreno oruzje to i to" 4.Da li su oni u u mupu ,onog dana kad sam podneo zahtev bili duzni da mi kazu da postoji prepreka i da ne podnosim uzalud zahtev,jer cu ovako morati 2 puta da placam takse i troskove 5.I ako me na kraju odbiju,tj ne dobijem dozvolu za njih,da li imam pravo da ih ja prodam nekome,a ne da oni to uzmu i posle "podele izmedju sebe"... Hvala,svaki savet je dobrosao..pozdrav Boris |