[ pajapop @ 17.05.2010. 21:26 ] @

Imam problem sa grecem zadnjeg stakla(na kolima) jer je u prekidu vise rebara. Kad se staklo zamagli mogu da lociram mesta na grtejacima koja su u prekidu. E sad, kako premostiti prekide? Negde sam procitao da na tim mestima treba naneti elektroprovodnjivu farbu, ali u tom tekstu nije receno koja je to farba. Da li neko zna?
[ savo26 @ 17.05.2010. 21:55 ] @
Imas PP ! Pozdrav!
[ pajapop @ 18.05.2010. 18:04 ] @

Sto se tice pozdrava, to je u redu i ja te pozdravljam, ali prvi deo poruke uopste ne razumem!
[ savo26 @ 18.05.2010. 20:19 ] @
Kupis u prodavnici koju sam naveo u PP ,LOCTITE (marka proizvodjaca) tecno sredstvo (mala bocica nalik laku za nokte).Sa ovim sredstvom se vrsi krpljenje pokidanih vodova u grejacu stakla uz prethodno dobro ciscenje i odmascivanje! Opet pozdrav i izvini ja ne mogu da budem jasniji od ovoga!
[ ZeljkoQ @ 19.05.2010. 07:08 ] @
Pozdrav i od mene :-)

Ako može i za mene ime te prodavnice (a može i cena), pa makar i na PP.

Hvala.
[ savo26 @ 19.05.2010. 07:29 ] @
Imas PP! Pozz!
[ pajapop @ 19.05.2010. 15:19 ] @

E Savo, hvala ti, nisam primetio privatnu poruku, a ono pp me je zbunilo, mislio sam da je to neka prodavnica ili vec sta. Sad je sve jasno. Hvala puno!
[ savo26 @ 19.05.2010. 19:58 ] @
Nema na cemu! Pozdrav!
[ codeNO @ 18.08.2011. 15:34 ] @
Imao sam problem gde je otpao zadnji konektor grejaca. Nekoliko ljudi u glass servisima mi je reklo da lemilicom ni ne pokusavam i da problemu nema pomoci, cak ni ona lepljenja lococite itd.... Nadjem na YT kako lik u hladnoj nekoj garazi lemilicom zalemio konektor bez problema. Probao sam i ja sada isto samo sto sam prvo drzao ceo dan auto na suncu da se staklo bas ugreje zbog lemilice i razlike u temperaturi...i uspeo sam, konektor bas dobro drzi, jedino ne mogu sada da isprobam jer su dani suvise topli

Ako nekome treba detaljan postupak i kako se radi, nije problem ostavicu na forumu
[ codeNO @ 18.08.2011. 15:35 ] @
Imao sam problem gde je otpao zadnji konektor grejaca. Nekoliko ljudi u glass servisima mi je reklo da lemilicom ni ne pokusavam i da problemu nema pomoci, cak ni ona lepljenja lococite itd.... Nadjem na YT kako lik u hladnoj nekoj garazi lemilicom zalemio konektor bez problema. Probao sam i ja sada isto samo sto sam prvo drzao ceo dan auto na suncu da se staklo bas ugreje zbog lemilice i razlike u temperaturi...i uspeo sam, konektor bas dobro drzi, jedino ne mogu sada da isprobam jer su dani suvise topli

Ako nekome treba detaljan postupak i kako se radi, nije problem ostavicu na forumu
[ milosshmele @ 28.11.2011. 21:02 ] @
pozdrav bro ako mozes posalji i meni jer i ja imam taj problem...hvala unapred