[ optix @ 21.05.2010. 21:38 ] @
Ne znam da li je bilo vec negde, ali svakako zasluzuje svoju temu ako nije... ![]() [Ovu poruku je menjao optix dana 22.05.2010. u 02:09 GMT+1] |
[ optix @ 21.05.2010. 21:38 ] @
[ Igor Gajic @ 21.05.2010. 21:47 ] @
Pijan ko letva.
Sto je najgore, izgleda da je neki poslanik, pa ima imunitet. Sto rece lik u klipu, 'bem ti drzavu. [ Pirossi @ 21.05.2010. 22:09 ] @
nije čovek kriv. stepenište se pomerilo.
[ Count Zero @ 21.05.2010. 22:13 ] @
Citat: izgleda da je neki poslanik, pa ima imunitet. Imuni su oni na mnogo što-šta ![]() Nego.. pre onaj jedan prelazio ulicu van pešačkog svaki-čas na istom mestu, pa se plebs kao nešto bunio što ga ne kazne i to... Posle dan-dva - eto nove zebre baš tu ![]() [ HeYoo @ 21.05.2010. 22:20 ] @
najgore je sto ovo vise nikog ne dotice. Tolerancija na ovakve stvari je zabrinjavajuca i odosmo do qrca
[ Onaj @ 21.05.2010. 22:23 ] @
A ko je ovaj?
[ HeYoo @ 21.05.2010. 22:24 ] @
#
nikoladenic 4 minutes ago To je Mileta Poskurica Prof. dr. (Mr. PH. D.) at Clinical Center, Kragujevac, Faculty of Medicine, Kragujevac Srpska Napredna Stranka kako kaze komentator sa youtubeta [ Ivan Dimkovic @ 21.05.2010. 22:29 ] @
Citat: Poslanička grupa Poslanička grupa Napred Srbijo Stranka Srpska radikalna stranka Datum rodenja 11.7.1954. Funkcije i članstva u telima skupštine Odbori: Odbor za prosvetu, Odbor za nauku i tehnološki razvoj Mesto stanovanja: KRAGUJEVAC Zanimanje profesor univerziteta Blago Srbiji sa takvim clanovima odbora za nauku, prosvetu i tehnoloski razvoj :-) [ Onaj @ 21.05.2010. 22:30 ] @
[ žutokljunac @ 21.05.2010. 22:51 ] @
Bio sa Seljom na važnom sastanku gde se odlučivalo o velikim investicijama.
[ Flo33 @ 21.05.2010. 23:01 ] @
A što je išao u supotnom pravcu, ni to nikom ništa. Znači na klipu ima samo za 40 bodova prekršaja. Ajde da vidimo. Stvarno smo država.. Nemam odgovarajući naziv. Sramota me što su me rodili ovde.
[ Horvat @ 21.05.2010. 23:03 ] @
i naravno cim je izasao iz vozila mobilni u ruke
da se kladimo da je zvao nekog iz stranke da mu sredi da ne plati kaznu Citat: A što je išao u supotnom pravcu, ni to nikom ništa. pa valjda ga je zato i plavac zaustavio,dok mu ovaj nije "utekao" [ Ivan Dimkovic @ 21.05.2010. 23:04 ] @
Jedino da je ubio nekog, pa da mu se EVENTUALNO skine imunitet.
Ovako... nista. Mozda mu oduzmu dozvolu na 1 dan - i slikaju je za dnevnik RTS-a (verovatno sam ministar unutrasnjih poslova ce da je drzi) kao kljucni dokaz da u Srbiji funkcionise pravna drzava, kao onaj put sa kaznjavanjem Borisa Tadica za koznumaciju sampanjca na stadionu. [ Onaj @ 21.05.2010. 23:05 ] @
Citat: Flo33: A što je išao u supotnom pravcu, ni to nikom ništa. I da je zgazio necije dete - nikom nista... [ Shadowed @ 21.05.2010. 23:06 ] @
Upravo. Vec vidjen slucaj.
[ Flo33 @ 21.05.2010. 23:12 ] @
Ajde da postavim jedno laičko pitanje, pošto nisam baš u toku. Od tih 250 ljudi u skupštini (namerno malim slovom, i pitam se šta će nama uopšte 250 poslanika, dosta su 2 i sekretarica) ima li i jedan da nema neki skandal iza sebe, neke bahanalije, itd? (including te sekretarice, pisare, tetkice..)
[ quality @ 21.05.2010. 23:21 ] @
Ma pijan 100% nego meni zao onakvog auta sto ga vozi kreten, bas sam se najezio kad je naleteo na ovaj ivicnjak :( a sto se njega tice stoka je za obor (zatvor)
[ Yoba @ 21.05.2010. 23:24 ] @
meni samo zao sto se ne izvrnu na stepenice pa da izgine stoka....uzas...jbm ti i srbijiu i drzavau.....tragedija...
[ Flo33 @ 21.05.2010. 23:28 ] @
Citat: quality: pijan 100% nego meni zao onakvog auta sto ga vozi kreten, bas sam se najezio kad je naleteo na ovaj ivicnjak :( a sto se njega tice stoka je za obor (zatvor) Realno, šta ga briga, kupićemo mu drugi, veći i bolji. [ Onaj @ 21.05.2010. 23:29 ] @
Zalosno. Bruka za Srbiju.
[ Horvat @ 21.05.2010. 23:36 ] @
realno, doticni poslanik je zasluzio povisicu plate
'se slazete? [ Ivan Dimkovic @ 21.05.2010. 23:38 ] @
Naravno, i nadoknadu za pretrpljen stres zbog zaustavljanja. Zar ne vidite sta je morao da radi kako bi eskivirao napadaca?
A pandur odma' da se suspenzuje - kako se samo drznuo da sprecava poslanika u obavljanju svog posla. Sramota! I obavezno sve troskove servisiranja auta da plati pandur - a poslaniku da se odma' da novi auto, i to u boljoj klasi - kako bi u buducnosti mogao komplet da eskivira ovakve napade na njegov lik i delo. NAZAD SRBIJO :) [ Horvat @ 21.05.2010. 23:43 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: NAZAD SRBIJO :) ispravka, naguzi se i unazad, srbijo [ Onaj @ 21.05.2010. 23:59 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Naravno, i nadoknadu za pretrpljen stres zbog zaustavljanja. Zar ne vidite sta je morao da radi kako bi eskivirao napadaca? A pandur odma' da se suspenzuje - kako se samo drznuo da sprecava poslanika u obavljanju svog posla. Sramota! I obavezno sve troskove servisiranja auta da plati pandur - a poslaniku da se odma' da novi auto, i to u boljoj klasi - kako bi u buducnosti mogao komplet da eskivira ovakve napade na njegov lik i delo. I porez da se podigne a penzije da se smanje. [ Mladen @ 22.05.2010. 00:33 ] @
This video has been removed by the user :(((
[ Miroslav Cvejić @ 22.05.2010. 00:33 ] @
A krivično gonjenje onog ko je snimao?
[ sinpetrovic @ 22.05.2010. 00:39 ] @
Citat: Miroslav Cvejić: A krivično gonjenje onog ko je snimao? Zašto? Snimao je na javnom mestu? Možda je snimatelj hteo da bude gledalac reporter. [ a1200 @ 22.05.2010. 00:46 ] @
Da ali je snimao u SRBIJI, i to kastu za koju zakoni ne vaze...
[ sinpetrovic @ 22.05.2010. 00:55 ] @
Citat: a1200: Da ali je snimao u SRBIJI, i to kastu za koju zakoni ne vaze... Ima nešto u tome što kažeš. Možda da se brani u stilu snimao je saobraćajnu gužvu i ovaj mu je uleteo u kadar, a kamera ima suspect object tracking mode. Nadam se da će ovo neka od TV stanica pustiti. Možda RTS u BRE? [ Ivan Dimkovic @ 22.05.2010. 00:57 ] @
Od cega bre da se brani?
Snimao je na javnom mestu aman. Ako neko ima klip snimljen bacite ga meni ja cu da ga okacim :) [ milivoje t @ 22.05.2010. 01:13 ] @
Citat: Biznismen „pod gasom“ u Skupštinu Zoran Jovičić (52), vlasnik privatne firme „Telefonkomerc MB“ iz Kragujevca, nedavno se „malo zaneo“ kada je ispred Doma Narodne skupštine napravio pravi rusvaj svojim „sitroenom C5“! Na amaterskom snimku do kog je „Alo!“ došao vidi se ovaj ugledni kragujevački biznismen kako, očigledno pod uticajem alkohola, u svom luksuznom metalik sivom četvorotočkašu nekontrolisano divlja ispred Skupštine i pravi prekršaj za prekršajem! Jovičić je najpre vozio kontrasmerom u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica, gde pokušava da ga zaustavi uniformisani policajac. Dok policajac priča s njim i drži vrata „sitroena“ otvorena, Jovičić ne prestaje da vozi! Nakon što ga je policajac izgleda ubedio da stane, on ni manje ni više seče još dve trake u suprotnom smeru i pod punim gasom Bizmismen... http://www.alo.rs/politika/27420/Biznismen_pod_gasom_u_Skupstinu [ 3emyh @ 22.05.2010. 01:17 ] @
Evo linka ponovo
[ Ivan Dimkovic @ 22.05.2010. 01:23 ] @
Ne znam, evo kako izgleda njuska iz parlamenta:
![]() [ New Village DC @ 22.05.2010. 01:35 ] @
Na Jutjubu kazu da su pogresili identitet i da nije poslanik, vec biznismen iz Kragujevca.
[ a1200 @ 22.05.2010. 01:55 ] @
Citat: Kamera slučajnog prolaznika zabeležila je neverovatan dodadjaj ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije. Vozač Sitroena kragujevačkih registracija vozio je automobil u suprotnom smeru Bulevarom kralja Aleksandra, ignorišući policajca koji pokušava da ga zaustavi. Nakon što je naglo skrenuo prema zgradi skupštine i zamalo izazvao sudar, kolima je prešao preko stepenica kako bi izbegao ljude koji su stajali ispred glavnog ulaza. Snimak je, navodno, nastao pre godinu dana, pa se postavlja pitanje zašto je tek sada objavljen? Autori ovog snimka i očevici celog incidenta tvrde za Alo! da ih je vozač Sitroena C5 zakačio u toku vožnje, ali da policija na to nije reagovala i da im je čak branila da snime događaj. Prema njihovim rečima, policija posle incidenta „nije obavila nikakav uviđaj“. "Inače, posle tog dana, policija me je tri puta privodila, iako nisam načinio nikakav prekršaj" kaže autor snimka. http://www.srbijanet.rs/vesti/...-skupstinskim-stepenicama.html Postaje josh zanimljivije... [ Izvoljski @ 22.05.2010. 07:01 ] @
jbt i sad ce masa da se lozi da on bude smenjen. Mislim uredu je to u nekoj super sredjenoj drzavi, licno da sam Sved bunio bih se ako poslanik nije uredno ocesljan.
Srbija ima toliko puno vanijih tema i ozbiljnijih stvari, ali eto nekom odgovara da se bavi ovim. [ Skandy @ 22.05.2010. 07:25 ] @
Citat: Snimak je, navodno, nastao pre godinu dana, pa se postavlja pitanje zašto je tek sada objavljen? [ Onaj @ 22.05.2010. 09:20 ] @
U uglu bilborda pise "2009", verovatno je od prosle godine snimak.
[ a1200 @ 22.05.2010. 09:55 ] @
@Skandy
Naravno da javnost treba da zna - samo, trebala je ODMAH da zna... ovako je neko sve zataskao, a onda iskoristio "materijal" za ko zna koje svrhe (verovatno skretanje pogleda javnosti sa nekog svog problema/radanje, popravljanje rejtinga). I drugo, sta je drzva cekala godinu dana?!? Sad kad je izaslo u medije - sad ce verovatno da mu se sudi, uzme dozvola i naplati kazna... to je trebalo odmah uraditi - ovako, samo veliko (jos gore) zamazivanje ociju, u stilu: radi se... ima zakona... [ wwladimir @ 22.05.2010. 10:00 ] @
Ljudi, nije lako voziti u Beograd.. :) jos ako si iz nekog manjeg grada, gdje nema bulevara... JA BIH OVAKVE U ZATVOR!!!! [ Marko Medojević @ 22.05.2010. 10:34 ] @
[ dukanizi @ 22.05.2010. 11:58 ] @
Ma pustite coveka ljudi, pa nije njemu lako! Treba po ceo dan sedeti u Skupstini, krkati u restoranu za sicu, zderati skupa pica, stipati sekretaricu za zadnjicu i za sve to biti debelo placen. Stvarno mi zao coveka!
[ 1vi @ 22.05.2010. 12:36 ] @
I o kome se radi? Poslaniku ili "bizmismenu"?
[ waikiki @ 22.05.2010. 12:43 ] @
sto kaze jedan u svom komentaru,
samo snimis ovo na mobilni, pa kad te zaustave za neku siću, pokazes im i trazis sefa.. [ waikiki @ 22.05.2010. 13:01 ] @
evo vise detalja
http://www.alo.rs/politika/27420/Biznismen_pod_gasom_u_Skupstinu [ Nabukodonosor @ 22.05.2010. 13:30 ] @
Ja sam ovaj klip gledao ima 6 meseci, ako ne i godinu dana. Ne znam otkud sad ovo kao nesto sveze?!
[ optix @ 22.05.2010. 13:31 ] @
Što nam nisi poslao link? :)
[ ventura @ 22.05.2010. 14:03 ] @
Da se ovo desilo u nekoj državi sa normalnim narodom koji ima gram mozga u glavi, ne da bi ovaj političar mogao da zaboravi na svoju karijeru, već bi cela stranka u kojoj je taj političar propala... A nažalost, ovaj slučaj će svi zaboraviti koliko već sutra...
[ 3way @ 22.05.2010. 14:06 ] @
Nista neobicno za Srbiju. To se stalno desava. Samo, ovaj nije imao srece, pa ga je neko nahvatao kamerom...Zbog toga ce eventualno popiti neku manju kaznu...
[ 101010 @ 22.05.2010. 14:42 ] @
Ako nemusti mediji ne lazu, nije politicar, vec clan unije poslodavaca, neki biznismen iz Kragujevca. Inace, to sto ovaj radi mrtav pijan nije sam smislio, vec je video od kolega poslanika kada dolaze u skupstinu. Dok je skupstina R>Srbije imala sediste u Kralja Milana uobicajena pojava je bila da policajac zaustavi saobracaj u toj ulici da se poslanik isparkira i presko pune linije predje u smer ka gradu, jer zasto bi on morao da okrece na Slaviji kao obican svet.
Sada na novoj lokaciji u zgradi skupstine u toku zasedanja nije cudno videti kako cinovnici i poslanici seku pune linije i iz kontra smera prelaze na plato ispred skupstine. A zatim parkiraju svoja vozila na platou gde je zabranjeno parkiranje. Zaboga zasto bi oni placali parking kao ostali zaposleni koji dolaze automobilom u centar grada. Bilo je interesantno kada su beogradjani poceli da koriste tu poslanicku bahatost, pa su masovno parkirali autmobile na platou zajedno sa poslanicima, jer policija poslanike nije kaznjavala i nosila paukom... [ Ironije @ 22.05.2010. 15:54 ] @
Ovaj lik definitivno nije Poskurica, znam ga (Poskuricu), predavao mi na faxu.
[ Isak666 @ 22.05.2010. 16:00 ] @
Citat: Mediji javljaju da je reč o uglednom kragujevačkom biznismenu Zoranu Jovičiću. http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=433082 [ Horvat @ 22.05.2010. 16:01 ] @
pa ugledao se na poslanike ;p
nego isak,moze link do te teme? [ Isak666 @ 22.05.2010. 16:03 ] @
Obrisana je.
Jbg, treba glavu cuvati. [ Yoba @ 22.05.2010. 17:43 ] @
Al' zato su mene malo pre oprali za 3k...jbga, sta mogu kada sam vozio celih 7 km/h vise od dozvoljene 57km/h na 50km/h....o zivote....
ali, ne boli me tih 3k, platicu, prekoracio sam, nisu neke pare, vec sto ce ovaj biti unapredjen za ovu svinjariju. inace, slikali me onim tronozcem, grom da ga spali :D [ Nabukodonosor @ 22.05.2010. 17:56 ] @
Citat: Što nam nisi poslao link? :) Pa vrteo se taj klip po sajtovima, sta mislis kako sam ja video. Nisam znao da je to toliko bitno da kacim. Citat: Kako je bilo ime teme, da probamo da nadjemo u kesu Gugla? [ Onaj @ 22.05.2010. 18:11 ] @
Citat: Isak666: Posebno mucninu u stomaku mi pricinjava snishodljivost policije sa bolje pozicioniranim, nasuprot bahacenja prema raji. Pa takvi su kerovi... Na jedne laju pred drugima šene. [ BBS @ 23.05.2010. 06:40 ] @
Ovde je na više mesta pomenut čovek koji nije na snimku (dovoljan razlog za malo brisanja po topicu?)
Inače jedan od bolje odrađenih tektova na ovu temu http://www.blic.rs/Vesti/Hroni...vozaca-ispred-Skupstine-Srbije [ waikiki @ 23.05.2010. 10:55 ] @
Policija slavi i nema vremena za komentare
http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=433236 [ fanfon @ 23.05.2010. 13:45 ] @
Citat: Ovaj snimak je dostupan milonima,milijardamaljudi širom Srbije i širom sveta. Očekujemo da je MUP na osnovu ovog snimaka pokrenuo odgovarajući prekršajni postupak , a sud će u prekršajom postupku ceniti da li na osnovu ovog snimka može da se utvrdi krivica gospodina koji se vidi na snimku ili ne“, kaže Okanović. Lol! Milijardama:D Kakve gluposti sve covek nece cuti od nase policije, pa to je za medalju... [ waikiki @ 23.05.2010. 16:09 ] @
malo je nejasno, ali cini mi se da lik sa snimka prvo pokusava da prica kljucevima od auta umesto mobilnim..
[ Urkelele @ 24.05.2010. 07:11 ] @
Ovde je neko napisao/izjavio da ocekuju da na osnovu snimka pokrenu prekrsajni postupak... I znate sta ce reci pravnik u policiji koji vodi prekrsajni postupak: "ovo jeste prekrsaj ali u ovom slucaju nije zato sto nije snimalo ovlasceno sluzbeno lice nego civil" - inace, recenica koja je izjavljena kada sam pokazao tom "pravniku" slike prekrsaja saobracajne policije (parkiranje na travnjaku, na mestu za invalide, pesackom prelazu...
Citat: Policajac jeste reagovao, ali vidimo da on nije saobraćajni policajac, pretpostavaljam da on nije znao koja su njegova ovlašćenja prema vozaču kao učesniku u sobraćaju. Pa mam******* vam vasu... a meni je obican policajac pisao kaznu za nepropisno parkiranje... a kako je mogao da ima takva ovlascenja!? Sve u svemu, eto jos jednog dokaza kako Zakon nije isti za sve. I dzaba nama novi zakoni i propisi ako se i dalje neki ne pridrzavaju istih. edit: a da, neko kaze da je ovaj snimak dosta star. Ja ne bih rekao jer su ipak bila upaljena svetla na sva vozila (sem jednog audia koji je prosao), a i na youtube-u je postavljen u petak vece. [ Marko_L @ 24.05.2010. 07:57 ] @
Citat: edit: a da, neko kaze da je ovaj snimak dosta star. Ja ne bih rekao jer su ipak bila upaljena svetla na sva vozila (sem jednog audia koji je prosao), a i na youtube-u je postavljen u petak vece. Taj sa Audijem ga je ugasio sad, vidi mu se registracija :) [ optix @ 24.05.2010. 11:15 ] @
Citat: edit: a da, neko kaze da je ovaj snimak dosta star. Ja ne bih rekao jer su ipak bila upaljena svetla na sva vozila (sem jednog audia koji je prosao), a i na youtube-u je postavljen u petak vece. Nazalost, snimak je star par meseci najmanje, pouzdano znam zbog nekih drugih sporednih "ucesnika" koji se na njemu vide... [ Urkelele @ 24.05.2010. 11:55 ] @
OK, nije problem i sto je snimak star nekoliko meseci (pa cak i da je godinu dana kako on kaze)... jel' bi to trebalo da mu smanji kaznu ili predmet da zastari?
I ja u telefonu imam snimak lokalnih celnika star 6 meseci kako ukrstaju i locu u kafani ![]() Mene interesuje samo (a sigurno ce tako i biti) dal' ce ga osloboditi prekrsaja zato sto nije OSL vrsilo snimanje? Nemojte da se zezamo, ipak je on veliki covek za kaznjavanje. [ w3bl0rd @ 24.05.2010. 12:23 ] @
Ne kužim čemu ova naglabanja, lično sam iz RH i ne znam kakvo je stanje u Srbiji glede svega toga niti znam ko je ovaj s videa, ali ako je ovo sve van radnog vremena, ja ne vidim čemu linčovati čovjeka, van radnog vremena može radit što hoće, ako savjesno radi svoj posao koga briga što je on van posla pijan i imao neku grešku s autom, za to ga treba policija kazniti i stvar riješena.
[ optix @ 24.05.2010. 12:29 ] @
Citat: Urkelele: OK, nije problem i sto je snimak star nekoliko meseci (pa cak i da je godinu dana kako on kaze)... jel' bi to trebalo da mu smanji kaznu ili predmet da zastari? Iskreno se nadam da ne, ali... @w3bl0rd Radno vreme ili ne, politicar, drzavni funkcioner, biznismen ili ne, ovakvi slucajevi umesto da su adekvatno sankcionisani u momentu nastanka ne bi bilo problema. Ali ne, neko majmuna treba da snimi u ociglednom preksaju, pa to onda treba da zavrsi na Internetu, pa u lokalnim medijima, pa ce onda ministar policije da se obrati, pa ce se onda doticni mozda kazniti a mozda i nece (zavisi da li ce neko da gleda starost snimka npr.)... i tako... ![]() [ stil @ 24.05.2010. 12:50 ] @
@ w3bl0rd
Naravno da ga ne treba linčovati. Naplatiti kaznu i oduzeti dozvolu. Kao i svim ostalim smrtnicima. Čovek je vozio u suprotnom smeru od kretanja saobraćaja pijan :( A tu je bila i policija, ***ote pa ako policajci ne smeju da ih prijave građani će sami to da urade. Što se tiče toga da se ne koriste snimci lica koja nisu službena. Pa čemu služe onda one silne kamere po bankama i zlatarama, su' to službena lica kad u novinama posle piše - Otkriven uz pomoć snimka sigurnosne kamere. [ Ivan Dimkovic @ 24.05.2010. 12:53 ] @
A u cemu je fora u Srbiji sa tom razlikom izmedju obicnog pandura i saobracajnog pandura?
To je neki relikt iz SFRJ... brate svaki pandur treba da bude ovlascen za sve i naravno da prodje kroz adekvatan trening... kakav kretenizam i razbacivanje resursima. [ vjamovic @ 24.05.2010. 13:01 ] @
A šta bi sa Nenadom Čankom koji je snimljen zumus da po trotoaru vopijan motiorne sanke ?
Dosta vise bahatosti [ stil @ 24.05.2010. 13:11 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: A u cemu je fora u Srbiji sa tom razlikom izmedju obicnog pandura i saobracajnog pandura? To je neki relikt iz SFRJ... brate svaki pandur treba da bude ovlascen za sve i naravno da prodje kroz adekvatan trening... kakav kretenizam i razbacivanje resursima. Ivane saobraćajni policajci imaju dodatnu obuku da bi to postali. Poznavanje saobraćajnih propisa i ostalo na tu temu i šta ti ja znam šta još. Obični policajci to nemaju. [ Majstor_Pućko @ 24.05.2010. 13:48 ] @
Citat: U MUP Srbije nam je rečeno da su zauzeti pripremom sutrašnje proslave dana policije i da trenutno ne mogu da komentarišu ovaj snimak. http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=433236 No comment... [ Urkelele @ 24.05.2010. 17:48 ] @
Nemam obicaj da preturam po novinama, ali izgleda da pokusavaju nekako da se izvade.
http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=433547 [ Hadžihalef @ 24.05.2010. 21:34 ] @
Ma, da...
..vrana vrani oči ne vadi! [ BBS @ 25.05.2010. 02:41 ] @
Slušajte samo najboljeg Miloševićevog učenika:
Citat: http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=433547 "Ja sam za to da se ispita o čemu se radi. Treba samo znati da je u to vreme bio stari zakon", naglasio je Dačić. On je pozvao građane da "na vreme javljaju kada uoče ovakve stvari". Dačić je rekao i da ne zna da li je kažnjen policajac koji je zaustavljao automobile na mestu događaja i objasnio da se radi o policajcu opšte nadležnosti, a ne o saobraćajcu. Je čovek vozi pijan (skoro dva promila alkohola u krvi) ne može da stoji i bira brojeve na ključevima umesto na mobilnom, prešao punu liniju tj. žardinjere, vozi u suprotnom smeru, zamalo pobi ljude ispred skupštine i prevrnu auto, itd. Slučak pandur aje tek za priču uoči ovako nešto i ne zna da postupi (učenik osnovne škole bi znao kak oda postupi u ovakvoj situaciji), a znaju da postupaju kad tuku studente i gladne radnike [ Suns @ 25.05.2010. 09:32 ] @
Ova rečenica tj deo rečenice sa B92 sajta sve govori o tome gde živimo... i dalje...
"Ja sam za to da se ispita o čemu se radi. Treba samo znati da je u to vreme bio stari zakon", naglasio je Dačić." [ stil @ 25.05.2010. 10:25 ] @
Pa dobro neka ga kazne po starom zakonu. I kolika bi kazna bila u tom slučaju ?
[ Isak666 @ 25.05.2010. 10:29 ] @
Citat: stil: Pa dobro neka ga kazne po starom zakonu. I kolika bi kazna bila u tom slučaju ? Kazna po starom zakonu? Pa verovatno bi policajac bio suspendovan 6 meseci. [ bakara @ 25.05.2010. 10:36 ] @
http://www.pressonline.rs/sr/v...+forsirao+skup%C5%A1tinu!.html
Citat: - Tog dana bio sam na sastanku u Beogradu, gde sam saznao da me je poslovni partner prevario za 30.000 evra! On je sada u zatvoru, od mojih para nema ništa! Već sam bio psihički labilan, jer mi se mesec dana pre toga ubio najbolji prijatelj kome je firma propala. Ja sam ga pronašao mrtvog! Nakon njegove smrti otišao sam kod psihijatra i počeo da pijem antidepresive. U to vreme za nekoliko meseci su se ubila četiri vlasnika firmi koje su propale. Sve sam ih poznavao. Bili su iz Čačka, Vrnjačke Banje i Nove Pazove - priča Jovičić, i dodaje: - Moja firma je sa 40 radnika svedena na 13 zaposlenih i ona je nelikvidna. Spornog dana sam popio lekove za smirenje, ali i alkohol. Priznajem, puk'o sam, neko se tada ubije, a ja sam napravio onakvu svinjariju! Vozio sam pijan! Čeka poziv iz suda Jovičić je demantovao da je u Kragujevcu imao firmu sa 3.000 radnika, a da je to broj radnika u Udruženju izvođača radova na telekomunikacijama, kome on, sa još 36 vlasnika firmi, pripada. Njegova firma „Telefonkomerc NB" ima kancelariju od oko 30 kvadratnih metara pored katoličke crkve u Kragujevcu. Bavi se kopanjem kanala i postavljanjem kablova za fiksnu telefoniju. - Nisam tajkun, poslanik i siledžija! Nikada nisam imao udes za 33 godine za volanom. Nikada me niko nije tužio, niti sam ikad bio u sudu. Kajem se zbog tog incidenta, sramota me je! Imam dva sina, koji studiraju u Beogradu. Nemam neprijatelje, ali se pitam kako to da se snimak od oktobra prošle godine odjednom pojavio na internetu - kaže Jovičić. [ stil @ 25.05.2010. 11:36 ] @
Dakle od pretnji tužbama do tugaljive priče :) Da se odmah tako postavio pa i ajde ali prvo je pokušao na bahat način pa kad nije prošlo onda ajde ovako . Naravoučenije za sve novinare i policajce šta i kako činiti sa ovakvima. U javnost pa da vidiš.
[ boccio @ 25.05.2010. 15:44 ] @
Citat: "Ja sam za to da se ispita o čemu se radi. Treba samo znati da je u to vreme bio stari zakon", naglasio je Dačić. Ivica je sjajan :) Genijalno, covek je nacinio takav line-up prekrsaja za koji bi dobio respect u svakom zatvoru, a Ivica smatra da ipak treba uzeti u obzir da je tada na snazi bio "stari" zakon... Ali bitno da ocinski poziva gradjane da reaguju, mislim, nije bilo dovoljna saka pandura, skupstinskog obezbedjenja, ona trojca sto ih je zamalo pobio na stepenicama, sigurnosne kamere skupstine... Prosto ih moras obozavati :) Mene samo brine sto je ovo sve "zasluga" YouTube-a, on postaje solidan trn u oku ovoj ekipi... plasim se da ne bude belaja :) Necu ni da komentarisem izjavu o policajcu "opste prakse". Bas me zanima da li ne bi znao sta da radi da sam ja vozio u suprotnoj traci... Hey mr. Tally Man... :))) [ stil @ 25.05.2010. 16:30 ] @
Ono kako ja gledam na ovo je da nije bitno kako će doći do toga da čovek koji je očigledno zabrljao bude kažnjen. Ova priča dalje navodi na pitanje : zbog čega onda primaju platu ti silni policajci koje viđamo na ulicama. Zašta oni služe, za ukras ?
[ Yoba @ 25.05.2010. 16:52 ] @
Citat: - Tog dana bio sam na sastanku u Beogradu, gde sam saznao da me je poslovni partner prevario za 30.000 evra! On je sada u zatvoru, od mojih para nema ništa! Već sam bio psihički labilan, jer mi se mesec dana pre toga ubio najbolji prijatelj kome je firma propala. Ja sam ga pronašao mrtvog! Nakon njegove smrti otišao sam kod psihijatra i počeo da pijem antidepresive. U to vreme za nekoliko meseci su se ubila četiri vlasnika firmi koje su propale. Sve sam ih poznavao. Bili su iz Čačka, Vrnjačke Banje i Nove Pazove - priča Jovičić, i dodaje: - Moja firma je sa 40 radnika svedena na 13 zaposlenih i ona je nelikvidna. Spornog dana sam popio lekove za smirenje, ali i alkohol. Priznajem, puk'o sam, neko se tada ubije, a ja sam napravio onakvu svinjariju! Vozio sam pijan! Čeka poziv iz suda Jovičić je demantovao da je u Kragujevcu imao firmu sa 3.000 radnika, a da je to broj radnika u Udruženju izvođača radova na telekomunikacijama, kome on, sa još 36 vlasnika firmi, pripada. Njegova firma „Telefonkomerc NB" ima kancelariju od oko 30 kvadratnih metara pored katoličke crkve u Kragujevcu. Bavi se kopanjem kanala i postavljanjem kablova za fiksnu telefoniju. - Nisam tajkun, poslanik i siledžija! Nikada nisam imao udes za 33 godine za volanom. Nikada me niko nije tužio, niti sam ikad bio u sudu. Kajem se zbog tog incidenta, sramota me je! Imam dva sina, koji studiraju u Beogradu. Nemam neprijatelje, ali se pitam kako to da se snimak od oktobra prošle godine odjednom pojavio na internetu - kaže Jovičić. 1. Nista ne verujem ;-) 2. Nisam imao snage da prochitam ceo txt, do pola jer 3. Uopste mi nije zao sto je propala neka privatna firma iz srbije, o poslodavcima u srbiji sam izneo misljenje, cast retkim izuzetcima 4. Ovaj to sigurno nije, znachi ko ga jbe :P [ Horvat I @ 25.05.2010. 18:49 ] @
Citat: stil: Zašta oni služe, za ukras ? Da zastite ugledne gradjane od nas sitnicara sto nam smeta da on radi sto god hoce [ Hadžihalef @ 25.05.2010. 18:53 ] @
[ Urkelele @ 27.05.2010. 10:05 ] @
staaaa??? Da li sam ja to procitao da je prekrsaj nacinjen 16.10.2009. godine i to u 18:30? Opet ponavljam, ljudi su imali upaljena svetla... Druga stvar, moze se reci da je vreme bilo lepo (sto ne moze da se ospori jer je u oktobru bilo lepog vremena), ali 18:30... to je vec ukazuje na mogucnost da je mozda poceo mrak da pada.
'ebem li ga, ne mogu vise da se mlatim sa tim! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|