Lično, ne preporučujem kupovinu u Tehnomaniji, bar ne preko njihove internet prodavnice.
Ja sam kupila ovu klimu pre 2 nedelje i posle silnih peripetija, napokon je stigla u subotu.
Ne znam kako radi, jer će tek sutra biti montirana. Ali odmah mogu da kažem da ne uzimate ovu klimu ako su Vam važne dimenzije, jer navedene informacije o veličini unutrašnje jedinice nisu tačne. Tačne dimenzije su 85,5x35,5x25,5 umesto 80 x 29 x 18.6 cm navedenih i na sajtu Tehnomanije i na
www.voxelectronics.com. Na onu lepu sliku koja pokazuje kako klima izgleda iz profila, dodajte još jednu ružnu kutiju od crne plastike koja će se u stavrnosti nalaziti između zida i klime prikazane na slici, a sastavni je deo klime prikazane na slici i to je to.
Htela sam da je vratim odmah, ali pošto se moja kupovina preko internet prodavnice Tehnomanije pozivanjem jednog od ovlašćenih servisera i definitivno pretvorila u epizodu Zone sumraka (duhoviti gospodin je na pitanje da li je to servis, odgovorio: "ne, nego javna kuća"), odustala sam.