[ endre85 @ 18.06.2010. 17:45 ] @
Pzdrav svima Zeleo bih da napravim mali aparat za mesanje boja. Moracu jos da razmislim o svim detaljima za celokupan projekat, ali za pocetak rado bih prihvatio svaki savet koji bi me uputio u odgovarajucem smeru. Nisam siguran, da li sam temu postavio na dobro mesto pa Vas molim da mi kazete ako nisam. Kolicina boje koja bi se odjednom mesala je relativno mala.Recimo bočice od po 100-200 ml su u pitanju. Sto se tice mehaniyma padaju mi na pamet sledec ideje: 1. [url=mailto:http://www.saame.com/medical_d...tor%20%28powder%20mixer%29.jpg]vibracioni sto[/url] povrsine 15x15 cm, koji bi se pomocu bregaste osovine, ili brega na vratilu elektromotora dovoljno brzo kretao gore dole. Da li bi ovo resenje zadovoljilo, koji bi slican pristup biio bolji? 2. Nesto po ovom principu, mada po mogucstvu ovo resenje bih izbegao, jer ne zelim da imam delove aparata koji se umacu u flasice sa bojom 3. kao medicinski aparati, varijacija na ovaj princip, EDIT: Da li neko zna koliko su trajni oni jeftiniji elektromotori za centralnu bravu u automobilu? [Ovu poruku je menjao endre85 dana 19.06.2010. u 01:04 GMT+1] |