Justin Bieber's tour page has become the target of a web prank, the Telegraph has reported.
According to reports, a group of hackers have hijacked an online contest being run on the“My World Tour” page of the singer's website which asks fans to vote where he should conduct his next tour.
Members of the controversial web group 4chan have rigged the poll to ensure North Korea win.
More than 625,000 votes went to North Korea, followed by 608,000 votes for Israel and 513,073 votes for third placed Poland.
Nikad cuo. Pogledao sam sad malo na YT-u...nije mi jasno ko slusa ovo?!?!?
[ maksvel @ 12.07.2010. 13:53 ] @
Ko sluša? Pa klinci njegovog uzrasta, naravno. Uvek je bilo tih popularnih klinaca: Hanson brothers npr.
Nije to ni bitno - meni su u stvari najžešći 4chanovci, kakve sve njima zafrkancije padaju na pamet.
Citat:
Zar nije to Usherova riba?
Evo ga još jedan 4chan: iz pedobear frakcije.
[ Isak666 @ 12.07.2010. 14:41 ] @
Citat:
maksvel: Evo ga još jedan 4chan: iz pedobear frakcije.
Pedobear rulz :D
Najjace mi je kako je zavrsio kao maskota za zimske olimpijske igre u nekim poljskim novinama, zahvaljujuci nekom lenjom novinaru :))
Ne znam sta mu dodje gluplje - ime ovog lika, sam naziv teme (asocirao me je na neke cobanovce, cortanovce, i sl. -- mislio sam da ima veze sa nama), ili sama pojava ovog lika, za koga sam siguran da kompletna ES zajednica ne haje ni 0.01%, i jer sam siguran da 0.0000001% clanova nije gledalo njegove spotove, koji su, btw, najgledaniji na YT ovih dana. truli zapad i njihova trula muzika...
[ Isak666 @ 17.07.2010. 21:41 ] @
Ma mali je nebitan.
Poenta je u zahebanciji.
[ Miroslav Cvejić @ 17.07.2010. 21:43 ] @
Fascinantno je kako je složna tolika količina anonimnih pojedinaca.