[ pudar @ 15.07.2010. 18:30 ] @
| Cudan problem! Prve godine radilo sve normalno,druge pocela da kaplje,bili serviseri iz Omege-opet kaplje,drugi poziv-opet nista nisu uradili,ali dodje jesen pa se zaboravilo i sad opet kaplje. Otvorim ja i proverim da nije zapusen odvod-NIJE,sakupljac kondenzata nije napuko,klima ima nagib 1%(lepo otice voda) i pustim je tako bez maske da radi 2-2.5 sata-sve izgleda normalno i polako pocinje "kisa"! Voda se sliva s' ledja ventilatora(polukruzni deo plastike iza ventilatora-prakticno sa zadnje strane hladnjaka). Sad stvarno ne znam sta tu ne stima? |
[ frigo servis bata @ 15.07.2010. 20:11 ] @
Verovatno neki neobradjeni deo plastike nakupljen prljavstinom stvara problem...imao sam tih slucajeva na mideama(a mislim da je taj tadiran midea..:))
[ gti2 @ 15.07.2010. 21:01 ] @
Problem je veoma cesto u isparivacu.Posto je savijen u "V" (gledano iz profila),onaj zadnji deo ne naleze dobro u izliveni deo korita na kucistu.
[ Pajapatak @ 15.07.2010. 22:57 ] @
Ma Tadiran je extra uredjaj, nije on dzabe skup :)
Zovi ti njihov servis opet pa nek rese problem.
[ pudar @ 16.07.2010. 00:29 ] @
Pa da,ovaj tadiran izgleda isto kao i midea(isto kuciste-ono sa prorezima) moguce da je to. A ovi iz servisa su totalni debili(priuceni vulkanizeri)-polomili su sve zabice koje su mogli,izgubili srednji sraf od ona tri napred,fale dva poklopcica sa srafova,cistili ventilator-polomili par peraja,polomili desnu sarku maske - UZAS!!!! Sta mi bi da ih pozovem!? Sutra cu sve da raskupusam,pa javljam. Nego,pade mi napamet da proverim zid na kom stoji klima jel' "pod libelu". Pa i nije,malo "bezi"!!! Jel' ima to neke veze(mozda je malo nagnuta unazad pa podliva)?
[ pudar @ 17.07.2010. 01:55 ] @
RESENO!!! Iza ventilatora se nalazi jos jedan kanal za sakupljanje kondenzata i tu je bio problem. Iz kanala prema izduvu uocena pukotina duzine 7-8cm kroz koju je prolazila voda i dalje se slivala niz '"ledja" izduva.Tecna plastika je bila na visini zadatka i sad je sve kako treba. Ne znam kako je doslo do pucanja kucista,al' sad nije ni vazno. U svakom slucaju novo iskustvo-sta je sve moguce. Hvala svima na savetima.
[ Pajapatak @ 17.07.2010. 13:12 ] @
Retko se dešava da pukne kućište ali eto , dešava se.
Važno da je problem rešen.
[ pudar @ 17.07.2010. 13:41 ] @
Da,da - hvala jos jednom.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.