[ bttp @ 28.08.2010. 19:37 ] @
Mada imam profil, od relativno nedavno, ne koristim često Fejsbuk, pa sam samim tim i glup za neke njegove cake.

E sad, pošto su mnogi novinski sajtovi ukinuli sopstvene komentare i embedovali komentarisanje putem fejsbuka, mnogi ljudi sada komentarišu ne pod pseudonimima već pod svojim imenom i prezimenom. E sad, pošto ja ipak preferiram anonimnost u nekim takvim slučajevima, zanima me kako da sakrijem svoje FB ime i prezime? Vidim da su neki komentari potpisani sa "fejsbuk korisnik" iako sadrže sliku sa profila dotičnog korisnika. Ja sam pokušao da brljam po opcijama za privatnost međutim nisam uspeo da nađem kako da sakrijem svoje ime u takvim komentarima.

Da li neko zna kako da to uradim ili moram da otvaram poseban FB profil da bih mogao da anonimno komentarišem po raznim sajtovima?
[ Onaj @ 28.08.2010. 19:49 ] @
Citat:
bttp:
Da li neko zna kako da to uradim ili moram da otvaram poseban FB profil da bih mogao da anonimno komentarišem po raznim sajtovima?

Ja bih pre izbegao da komentarišem na takvim sajtovima nego da izvodim takve akrobacije.
[ anon142305 @ 28.08.2010. 21:18 ] @
@ bttp
Ides u Account\Privacy Settings.
U Applications and Websites kliknes na Edit your settings for using applications, games and websites i tu onda aktiviras Turn off platform applications.
Trebalo bi da je tako. Ako nije javi, da jos vise zastitis (izolujes) profil!

@ Onaj
Previse sajtova ima tu mogucnost, pa je onda lakse ovako iskljuciti.
[ Sc0rp10 @ 29.08.2010. 11:26 ] @
Ili jednostavno napravis nov nalog ili promenis postojece ime (posto vec kazes da ga ne koristis cesto) u Pera Detlic. :)
[ bttp @ 29.08.2010. 23:18 ] @
Citat:
IUOP_1: @ bttp
Ides u Account\Privacy Settings.
U Applications and Websites kliknes na Edit your settings for using applications, games and websites i tu onda aktiviras Turn off platform applications.

Ovde mi nudi da "izolujem" sve eksterne aplikacije koje pristupaju fejsbuk četu (npr. Fring ili Nimbuzz sa mobilnog) što ne bih voleo da isključim. Postoji lista aplikacija i samo kad stisneš Select All, možeš da Turn Off Platform. Ne možeš da selektuješ pojedinačne aplikacije. Da ne spominjem da se u toj listi ne nalaze nikakvi veb sajtovi zbog kojih i želim to da uradim. Neka druga ideja?
[ R A V E N @ 04.09.2010. 21:37 ] @
Imam i ja jedno pitanje na ovu temu: recimo da nisam ulogovan na Facebook i upišem u Google "Ivan Ivić Facebook". Naravno, Google mi dadne adresu do njegovog profila. Kliknem na to i... da li Facebook obavještava Ivana da mu je neko otvorio profil ili ne? Vjerovatno ne, ali Facebook je to...

[Ovu poruku je menjao R A V E N dana 04.09.2010. u 22:53 GMT+1]
[ Srđan Pavlović @ 04.09.2010. 21:41 ] @
Ne.
[ Bata @ 05.09.2010. 10:23 ] @
Ja ne koristim fb , nemam profil na istome, nikada me nisu zanimali takvi sajtovi.

pošto očigledno fb nije za mene => ja nisam dummy :)