[ Derva @ 15.09.2010. 12:21 ] @
| Pozdrav svima....
Evo imam na umu da pravim jedan manji stambeni objekat u dvoristu... pa mi je pala na pamet ideja da napravim objekat od termoizolacionih panela sa poliuretanskom ispunom... Paneli nisu pretjerano skupi i lako se montiraju.... konstrukciju imam već riješenu... Sada mene zanima da li iko ima iskustva sa stanovanjem u ovakvim objektima od ovakvog materijala... kakav je način grejanja i ljeti kakva je situacija sa hlađenjem ,koliko je potrebno sredstava da se grije jedu sezonu....
Ako neko ima iskustva i sa gradnjo da svi podjelmo znanja zajedno.... |
[ ZMS @ 18.09.2010. 11:06 ] @
Iskreno, ne znam kako si zamislio sve to, ali znam lika koji je kupio dva gradjevinska kontejnera, spojio ih u jedan, unutra ima i kupatilo i kuhinju itd.
pokrio ju je crepom na dve vode.
Sve to se nalazi na selu tj. koristi je kao vikendicu. greje se na drva, a posto odlazi u nju i preko zime, u lov itd. ,verovatno je zadovoljan i izolacijom u hladnim danima, inace ne bi ostajao po 10-15 dana tamo u najvecoj zimi.
[ Bata @ 24.09.2010. 22:13 ] @
Citat:
ZMS: ...znam lika koji je kupio dva gradjevinska kontejnera, spojio ih u jedan, unutra ima i kupatilo i kuhinju itd. pokrio ju je crepom na dve vode...
taj što ga znaš, jel kupio nove kontejnere ili je negde našao povoljne polovne da vrede nešto ?
[ Nikola M @ 05.10.2010. 23:12 ] @
Ima toga na netu dosta, i komercijalnih varijanti i uradi sam.
Kucaj u googlu: shipping container house i videćeš već....
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.