[ ex-user @ 04.10.2010. 10:38 ] @
izbacio bih stari frižider i zamrzivač, oba ispravna (gorenje), samo jako matora, više od dve decenije :)

da li ima neko ko u Beogradu otkupljuje / odnosi / humanitarno prikuplja staru belu tehniku?
[ Jbyn4e @ 04.10.2010. 14:36 ] @
Kod mene u ulici svaki drugi dan prodju neki ganci koji se deru kroz razglas da odnose te takve stvari...

Ako ne tako, mozda da das oglas da poklanjas stari frizder i zamrzivac pa ce neko vec doci da ti to odnese?

[ HoT_Steppa @ 04.10.2010. 18:52 ] @
Citat:
ex-user: izbacio bih stari frižider i zamrzivač, oba ispravna (gorenje), samo jako matora, više od dve decenije :)

da li ima neko ko u Beogradu otkupljuje / odnosi / humanitarno prikuplja staru belu tehniku?

Najbolje ako stvarno zelis humanitarno da das nekom da nadjes konkretno nekog kome treba, a ne da juris ove lesinare sto "besplatno ciste" nas od upotrebljivih stvari, a posle ih po oglasima prodaju po regularnoj ceni. Igrom slucaja sam u potrazi za jednim delom namestaja okrenuo jedne "od njih" iz oglasa ne znajuci o kome se radi. Kada sam otisao na "lokaciju" video sam magacine krcate namestaja i bele tehnike "besplatno odvezene" koji cekaju svoje kupce. Nista od namestaja nije bilo ni malo osteceno i sva bela tennika je bila skroz ispravna, inace je ne nose i ne dolaze na adresu. Video sam robu u vrednosti sigurno 10 000 evra...

Ne budite naivni.