[ La_Mar @ 05.12.2010. 18:15 ] @
Kako mi je dosadilo da se vise bakcem sa starim friziderom za koji je uzas naci delove a skoro se usija kada ga napunim stvarima jer ima taj no-frost sistem koji je pokvaren, cuje se kao traktor dok radi a i dosadilo mi je da mi se majstoriji setaju po kuci, hocu da kupim nov frizide. Gledao ovih dana i skoro u svakoj prodavnici je na akciji ovaj model koji ima 5 godina garancije (vise i ne mora da radi od toga), a ispunjava moje zahteve za velicinu friziderskog i zamrzivackog dela. Posto je svuda na akciji a i deluje povoljno zanima me da li je ovo dobra kupovina ili ne. Da li ima neke poznate greske? Da li se preporucuje neki drugi? Opis proizvoda Gorenje frižider kombinovani RK68SYB Eco rashladno zamrzivački aparat, linija Simplicity Energetski razred A+ Ukupna neto zapremina: 342 l Neto zapremina rashladnog dela: 230 l Neto zapremina dela za zamrzavanje: 82 l Boja: crna Funkcije/Upravljanje: Antibakterijska zaštita Automatsko otapanje Ručno otapanje Podesive nogice Broj kompresora: 1 Mehaničko upravljanje Uređenost/Preglednost: Unutrašnje osvetljenje Frižider: 4 kvalitetne staklene police 1 hromirani držač za flaše 2 posude za povrće 3 posude u vratima Dvodelna polica za flaše Zamrzivač: 1 posuda u vratima zamrzivača Prostor za odlaganje zamrznutih namirnica: 3 fioke za odlaganje smrznute hrane Potrošnja/Sigurnost: Otvaranje vrata: Levo/desno otvaranje vrata Potrošnja energije kWh/24h: 0,74 kWh Potrošnja energije kWh/god: 270 kWh Vreme čuvanja: 18 h Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24h Buka: 40 dB(A) Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 180 × 64 cm Težina aparata: 69 kg Garancija: 5 godina |