[ TiestoX @ 19.12.2010. 11:26 ] @
Pozdrav svima. U starom delu kuce imam ovde komponente i nisam uopste zadovoljan iz nekoliko razloga: 1. Gasni kotao je jednom recju ocajan: - Kad pustim vodu na cesmi, dok radi grejanje, grejanje se automatski prekida da bi se zagrejala voda za cesmu. - Dok se kupam na spratu,a neko pusti vrucu vodu na prizemlju, voda na spratu postaje ledena. - Izmenjivac je vec jednom pukao, pa sam nasao neke majstore da ga vare. 2. Termostat - Rdja u delu gde se stavljaju baterije pa je zaglupljivao dok ja kao lajk nisam pronasao zasto se to desava pa sam ga cistio. 3.Termo glava - Na jednom radijatoru moram da podesim na jacinu 3,4 ili 5 da bi radijator grejao. Ako smanjim na 2,1 nema nikakvu funkciju. Sto se tice radijatora i bakarnih cevi zadovoljan sam. E sad, posto u novom delu kuce uvodim potpuno novo grejanje potrebna mi je pomoc oko izbora svih ovih komponenti, cak i radijatora ako mislite da postoji neka bolja varijanta. Meni kao lajku svaka pomoc je dobro dosla!!! Hvala. [Ovu poruku je menjao TiestoX dana 19.12.2010. u 12:36 GMT+1] |