[ deki77 @ 05.01.2011. 08:35 ] @
Evo da otvorim temu i pokrenem diskusiu o vasim iskustvima sa kafom(kapsulama) i aparatima za Nespresso.Na zalost u Srbiji malo ljudi koristi-zna,u stvari uziva u ovoj kafi.Jer kapsule i automati mogu da se nabave u inostranstvu ili poruce nekom brzom postom...etc.Mada verujem da ce uskoro doci i kod nas.Ja iskreno nisam bolju kafu pijo.Bar ne ujutro :D.A ljudi koji koriste Nespresso znaju o cemu govorim.U stavri najbolje je probati..Klubovi tj.radnje gde se prodaju kapsule i automati tacno docarani kao na snimcima sa youtuba, koje mozete pogledati dole.. veliki izbor kapsula arome i jacine. veliki izbor automata Koje aparate koristite??? Koje kapsule??? Sajt reklama sa George Clooney-em Na slikama je aparat De Longhi.Mada moja preporuka je Krups ili Turmix iz iskustva(kojih nije bilo u shop.centrima iz razloga sto su "razgrabljeni" na popustima pred bozic,a ja nisam stigao da ih kupim)zato sto sam oba koristio nekih 2god. Ovaj De Longhi je kostao 77eur.Turmix je od 70 losi model pa ...cca 250 profi Sve kapsule su po ceni 0.33cent.Ima nekih paketa i pogodnosti,pa cena po kapsuli izadje 0.28cent.. slike |