[ rmile2 @ 26.01.2011. 09:02 ] @
| Molim poshtovane kolege da mi pomognu oko informacije gde mogu naci krstak bubnja sa osovinom za gore pomenutu mashinu jer je otisla skroz biksna ,a i lezaj se ukocio pa unishtio osovinu.Problem je kod strugara da se obradi pa molim za neku adresu da bi kupio novu ili pa ako neko od vas ima polovno pa da se reshim obaveze.hvala unapred. |
[ ognjeni_zmaj @ 27.01.2011. 06:53 ] @
Citat:
rmile2: .Problem je kod strugara .
Sve si dobro kazo;problem je kod strugara!Ta osovina se relativno lako sanira i ako se nagoji odgovarajućom elektrodom ili žicom i obradi u pravoj ležajnoj toleranciji (koju fabrika namerno ne poštuje kao ni propisani materijal za samu osovinu)može da traje duuugo...
[ rmile2 @ 27.01.2011. 15:52 ] @
Hvala kolega sve mi je to jasno ali nemogu da nadjem pravog strugara.Svi traze veci poso,a ne vole da dangube oko ovoga jer kako mi se cini nemaju oci da kazu koliko bi im bilo dosta para za ovaj posao,a ja izdangubih jedan dan po strugare pa zato molim za ihformaciju gde da nadjem nov ili polovan ali dobar.valjda ce neko od kolega znati dA ME OBAVESTI.pOZDRAV.
[ servis_g @ 27.01.2011. 20:57 ] @
Pa obrati se u gorenje servisima tj ovlaštenim kod nas u bosni je oko 55 eura bubanj sa osovinom jer ne dolazi posebno ili nadji metalostrugara meni lično on uradi za cca 2,5 eura ako obrađuje samo 1 ležište za ležaj a ako je oštećen mesingani dio onda napravi novu piksnu pa je navuče sa presom.
[ pritisak2183 @ 12.08.2012. 20:52 ] @
ima li neko za ves masina gorenje wa 50050 uputstvo za upotrebu...na srpskom hitno mi je molim vas
[ Vasastajić @ 13.08.2012. 08:04 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.