[ senko_zid @ 24.02.2011. 23:39 ] @
| postovanje
pre par dana sam se javio i mislio sam da je problem resen u vezi moje ves masine al sam se prevario .
masina je candy alise za pranje i susenje i problem je bio u motoru programatora ili kako se zove on je blokirao celi sklop onih sitnih plasticnih tockica
nasao sam sve isto polovno zamenio i pustio u rad masinu, ona se nije pomerala od mesta na kome je bila podesena malo sam pregledao programator studirao i ispostavilo se da jedan deo nije dobro ulego podesio sam sve to i masina je pocela raditi ali je problem sada sto sareno rublje nekad se pralo za sat i po a sada sve to traje dva i po sata pa me zanima znali neko u cemu je problem.
imam jos jedan detalj a to je naso sam u masini jedan deo (na forumu sam naiso da se radi o rc nekom kondezatoru) mnogo mali umotan u foliju nalik na parce cokolade pa ne znam ni gde taj deo stoji ni da li imaveze sa ovim problemom
ako iko ista zna neka javi
pozdrav
[Ovu poruku je menjao senko_zid dana 25.02.2011. u 02:00 GMT+1] |
[ ivan_sim @ 25.02.2011. 00:16 ] @
""se radi o rc nekomkondezatoru mnogo mali umotan u foliju nalik na parce cokolade""
Slikaj tu cokoladu iz ves masine i postavi je ovde.
[ senko_zid @ 25.02.2011. 00:51 ] @
ok eto malo je zumbirano sto bi sojic reko nadam se da nije problem
pozdrav
[ test1234 @ 25.02.2011. 12:25 ] @
,,Cokoladica,, ti je termicka zastita od motora. Posto tebi masina radi, znaci da je zamenjen ili premosten prilikom neke predhodne popravke.
[ senko_zid @ 25.02.2011. 14:28 ] @
za test 1234
posto kazes da taj deo nije problem mozes li mi reci onda sta bi bio problem posto sada pere duze sat vremena
pozdrav
[ test1234 @ 25.02.2011. 14:54 ] @
Neznam koji ti je programator ali verovatno nisi dobro sklopio zupcanike, sto bi rekli, nula-pocetak ti nije na mestu. Nemoj da ga ponovo rasturas samo mu pronadji pocetak pa tako peri.
[ senko_zid @ 25.02.2011. 17:55 ] @
pozdrav ljudi
eto sve sam pokusao i sada uopste nece da primi ni vodu jedino centrifuga i susenje rade ali kad dodjem rucno kod njih a ono sto kazes test1234 da sam pogresio u nuli startu susenje recimo tacno je na mestu stvarno ne znam sta da radim moram iz pocetka da proverim elektro ventil i ostalo ako neko nesto zna neka javi
pozdrav
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.