|
[ Bookmaker86 @ 06.05.2011. 00:24 ] @
| Ukratko o sebi:prvi put sam ovde iz razloga jer mi treba pomoc oko necega u sta mislim da se vi razumete vise od mene. Naime ,mislim da me kradu na tiketima u kladionici,jer ja uvek igram neke sisteme i prodjem ,padnem samo na jednu kombinaciju i prakticno ne dobijem nista. Onda meni kao objasne kako se to racuna ali ja ostanem zbunjen (i pretpostavljam) skracen za neku hiljadu... Razumete?
Da bih pojednostavio poslacu vam sliku mog tiketa a vi mi recite dal je sve u redu sa njim i koliki mi je dobitak,pitao sam vec neke ljude ali hocu da budem siguran.
http://slike.milf-cs.info/images/1304636938.jpg
Odgovorite mi sto pre posto mi je ono,kao hitno!
Hvala na vremenu!
Pozz |
[ Bookmaker86 @ 06.05.2011. 00:29 ] @
Da li neko vidi uopste ovo? Prvi put sam ovde,ne zamerite mi,ne znam ni gde da postavim ovo,valjda sam postavio na pravom mestu,ako nisam izvinjavam se.
[ edisnp @ 06.05.2011. 01:22 ] @
Sto se toga tice Kladionica i kocke tu nikom nemogu pomoci i sumnjam da ti i ovi momci
sa ove teme mogu pomoci jer stvarno neverujem da se kockaju zato sto su ozbiljnii nego
sto ti mislis.Opet ne znam mozda ti se neko drugi javi ko ima iskustva sa kockanjem a mozda si
promasio forum.
[ Bookmaker86 @ 06.05.2011. 01:47 ] @
pa bas zato sto su ozbiljni mi i trebaju,aj prosledi nekom ovo ako mozes nekako,pomogni mi. Kome da se obratim?
[ Wi-Fi @ 06.05.2011. 02:03 ] @
^ Dobitak ti je ~500,00.
@ edisnp: kladionica ne mora da bude "kocka"
[ anakin14 @ 06.05.2011. 02:41 ] @
1548.6 je dobitak
[ Marko_L @ 06.05.2011. 03:43 ] @
Dobitak je 1548 din, kao što reče anakin. Nego, zašto uopšte stalno igraš sisteme, iako sam kažeš ne razumeš kako funkcionišu i kako se računa dobitak ? Mislim, valjda je logično da se prvo upoznaš sa pravilima neke igre pre nego što počneš da je igraš. Pa onda još optužuješ kladionicu, sa sve slikom tiketa gde se može videti ime kladionice, da te potkrada i to pre nego što si saznao da li si u pravu ili ne.
No, da ne bude sve kritika, ajde i malo pojašnjenja. Vidim da pominješ promašenu jednu kombinaciju, te ako se to odnosi na ovaj tiket koji si okačio, to nije tačno. Promašio si dve kombinacije, jer s obzirom da imaš dva dvoznaka, taj jedan promašen tip u dvoznaku ti zapravo ruši oba tipa iz prethodnog dvoznaka u kome si imao dva pogotka.
Dakle, ako imaš situaciju kao kod tebe, tj. 3 meča od čega su dva u dvoznaku, predstavimo to ovako
1. meč: tip1 = kec 1.45
2. meč: tip1 = kec 1.4 ; tip2 = 2+ 1.27
3. meč: tip1 = dvojka 2.8 ; tip2 = 3+ 1.6
to su 4 kombinacije koje kada se razlože izgledaju ovako
1. kombinacija:
2. meč: tip1 = kec 1.4
3. meč: tip1 = dvojka 2.8
2. kombinacija:
3. meč: tip1 = 3+ 1.6
3. kombinacija:
2. meč: tip1 = 2+ 1.27
4. kombinacija:
I sad, ako si ti omašio, kao što jesi, prvi tip na meču br. 2 (dakle konačan ishod 2), to ti zapravo ruši dve kombinacije, tj. kombinaciju 1 i kombinaciju 3. Samim tim, preostaju ti 2 dobitne kombinacije, a to su logično kombinacija 2 i kombinacija 4. E sad, da vidimo koji je koeficijent na te dve kombinacije
Kombinacija 2 = 1.45 * 1.4 * 1.6 = 3.248
Kombinacija 4 = 1.45 * 1.27 * 1.6 = 2.9464
I sad, pošto si uplatio 1000 din, što mu dođe 250 din po kombinaciji, pomnožiš oba koeficijenta sa 250 dinara i sabereš dobijene vrednosti. Pa imamo
Kombinacija 2 = 3.248 * 250 = 812 din
Kombinacija 4 = 2.9464 * 250 = 736.60 din
Sabrano 812 + 736 = 1548.60 din
Nadam se da ti je malo jasnije kako se računaju dvoznaci. Btw, predložio bih ti da edituješ onu sliku koju si postavio da se ne vidi ime kladionice, jer još uvek ne znamo da li ti se dobitak slaže sa ovim što smo izračunali, pa ako se slaže, onda bespotrebno blatiš poznatu kladionicu.
[ Bookmaker86 @ 06.05.2011. 16:18 ] @
Shvatio sam to za tiket,trebao sam malo da ga editujem,nema veze,kad budem podigo kintu javicu vam koliko sam dobio...
Hvala puno na objasnjenju,mada nije mi jasno zasto je toliko komplikovano,vidim da su cak i ovde podeljena misljenja oko dobitka.
Da ti odgovorim i zasto igram sisteme.
Smatram da cu tako lakse "pobediti" kladionicu,tj. sigurno dobiti neku kintu. Znam kako funkcionisu sistemi ali ne znam kako se racuna dobitak,jos je i bilo za ocekivati da ce porto sa onakvom igrom dobiti viljareal,medjutim ko je gledao utakmicu sinoc,zna sta se ustvari desilo..
Idem sad da podignem parice pa ti javljam kasnije koliko su mi dali,nadam se da si u pravu za ove 1500 kinte...
[Ovu poruku je menjao Bookmaker86 dana 07.05.2011. u 07:49 GMT+1]
[ Wi-Fi @ 06.05.2011. 16:49 ] @
Kako su podeljena misljenja, kad se svi slazemo?! Malo se drugacije izrazavamo, ja kao dobit(ak) racunam samo ~500,00 (posto si ulozio 1000 a isplatice ti 1500 tj. 1548,6).
Nema tu nista komplikovano, ni u igranju ni racunanju.
P.S. Ako hoces lakse da "pobedis" kladionicu, igraj singl, to je jedino moguce (na duze staze)
[ kandorus @ 06.05.2011. 21:55 ] @
Da su igrani singlovi dobilo bi se 1144 dinara (5 singlova po 200 dinara). U ovom slučaju su rezultati odlično procenjeni. Na takve kvote teško je imati 80% pogodaka.
[ Marko_L @ 06.05.2011. 22:33 ] @
Citat: Hvala puno na objasnjenju,mada nije mi jasno zasto je toliko komplikovano,vidim da su cak i ovde podeljena misljenja oko dobitka.
Nema tu ništa komplikovano. Sistemi su ništa drugo do način da na lakši način uplatiš više tiketa odjednom, a to su tzv. kombinacije. Ovaj sistem što si ti odigrao, mogao si da odigraš i tako što bi uplatio 4 različita tiketa (za svaku kombinaciju po jedan tiket) i na svaki stavio po 250 dinara. Dakle, igranjem sistema nisi povećao svoje šanse da dobiješ, već si samo 4 različita tiketa smestio na jedan. Jasnije ?
Citat: Da ti odgovorim i zasto igram sisteme.
Smatram da cu tako lakse pobediti kladionicu,tj. sigurno dobiti neku kintu. Znam kako funkcionisu sistemi ali ne znam kako se racuna dobitak
Ne postoji siguran način da dobiješ kintu na kladionici. Kladionica ti je nešto između igre znanja i igre na sreću, ali oba elementa imaju jako važnu ulogu. Da postoji neki sistem kojim se sigurno dobija, kladionice ne bi ni postojale, jer bi se taj sistem vrlo brzo proširio, pogotovo danas u vreme interneta i kladionice bi redom vrlo brzo počele da stavljaju ključ u bravu ili bi pooštrile pravila, recimo da ne možeš da igraš manje od 8 mečeva po tiketa, a kao što vidimo, to se ne dešava. Dakle, siguran sistem ne postoji. Jedini siguran način da dobiješ novac jeste preko dojava, ali te dojave nisu za svačije uši i ne puštaju se u etar. Ono što kruži gradom i internetom kao dojave su u 99.99% slučajeva lažne, tj. izvalio neko. Jeste, dešava se da neka od tih "dojava" prođe, ali je to obično koincidencija, jer statistički, kada kruži 200 dojava, velika je verovatnoća da nešto od toga dođe. Ali ajde ti od 200 dojava izaberi onu koja valja. Isti efekat ćeš dobiti ako nasumice odigraš neki tip.
U svakom slučaju, kladionice služe za zabavu, ono čisto da ti bude interesantnije da pratiš neku utakmicu, a nikako za zaradu. Zarada se ostvaruje radom.
[ konislav @ 07.05.2011. 04:59 ] @
Citat: Marko_L: Ne postoji siguran način da dobiješ kintu na kladionici. Kladionica ti je nešto između igre znanja i igre na sreću, ali oba elementa imaju jako važnu ulogu. Da postoji neki sistem kojim se sigurno dobija, kladionice ne bi ni postojale, jer bi se taj sistem vrlo brzo proširio, pogotovo danas u vreme interneta i kladionice bi redom vrlo brzo počele da stavljaju ključ u bravu ili bi pooštrile pravila, recimo da ne možeš da igraš manje od 8 mečeva po tiketa, a kao što vidimo, to se ne dešava. Dakle, siguran sistem ne postoji. Jedini siguran način da dobiješ novac jeste preko dojava, ali te dojave nisu za svačije uši i ne puštaju se u etar. Ono što kruži gradom i internetom kao dojave su u 99.99% slučajeva lažne, tj. izvalio neko. Jeste, dešava se da neka od tih "dojava" prođe, ali je to obično koincidencija, jer statistički, kada kruži 200 dojava, velika je verovatnoća da nešto od toga dođe. Ali ajde ti od 200 dojava izaberi onu koja valja. Isti efekat ćeš dobiti ako nasumice odigraš neki tip.
U svakom slučaju, kladionice služe za zabavu, ono čisto da ti bude interesantnije da pratiš neku utakmicu, a nikako za zaradu. Zarada se ostvaruje radom.
Ne bih se slozio sa tobom u popunosti. Tacnije izvrsicu malu korekciju tvoje izjave. Postoji siguran nacin da se zaradi od kladjenja, samo je to moguce postici jedino ozbiljnim bavljnjem tim poslom i odredjenim kapitalom koji je dosta veci od iznosa koji je uplacen na gore pokazanom listicu. Kladionice ne zatvaraju jer je mnogo veci broj malih igraca koji imaju jako oskudna znanja o kladjenju (uglavno nemaju pojma), plus sebi dodatno zakomplikuju zivot praveci pantlicare od svojih listica.
[ Bookmaker86 @ 07.05.2011. 06:40 ] @
Dali su mi 1600 dinara ,hehe
Hvala svima,sad mi je sve mnogo jasnije.
Jer u zavisnosti koliko ima kombinacija,npr:
4 kombinacije
uplata 1000 dinara
ispada 250 dinara po kombinaciji
Kvote su u proseku bile oko 3
znaci 3x250=750 x2 = oko 1500
Jos samo kad bih znao ovaj deo,da razlozim kombinacije
“Dakle, ako imaš situaciju kao kod tebe, tj. 3 meča od čega su dva u dvoznaku, predstavimo to ovako
2. meč: tip1 = kec 1.4 ; tip2 = 2+ 1.27
3. meč: tip1 = dvojka 2.8 ; tip2 = 3+ 1.6
to su 4 kombinacije koje kada se razlože izgledaju ovako
1. kombinacija:
2. kombinacija:
3. kombinacija:
4. kombinacija:
3. meč: tip1 = 3+ 1.6”
Kako si dosao do ovoga??? Marko_L
Hvala jos jednom,steta sto se prvenstva u fudbalu zavrsavaju,sad je teshko bilo sta odigrati...
[ Bookmaker86 @ 07.05.2011. 06:53 ] @
Pojasni to malo.. Kako kada bi se igrali singlovi? Vidis da sam odigrao 3 utakmice,s tim sto sam na 2 dodao i golove ,2+ , i 3+
Jedino gde sam se zeznuo (kad malo bolje razmislim),to je da sam umesto Porto dvojku, odigrao GG,ovo sto je od skoro uvedeno,milion posto se znalo da ce dodje..
Kasno sad :(
[ kandorus @ 07.05.2011. 09:30 ] @
Nemoj se nadati da dodju baš ti od "milion posto". Uvek neki "čezne da te zezne".
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|