[ deri3891 @ 08.06.2011. 18:54 ] @
Koji od ova dva modela da odaberem: LG veš mašina F 1056 ND - Slim Inverter Direct Drive veš mašina u slim veličini Način punjenja: frontalno Energetska klasa A+ Klasa pranja A Klasa centrifuge B Broj obrtaja: 1000 obr/min Kapacitet: 6 kg 13 programa 8 specijalnih opcija 30 cm širina vrata Otvaranje vrata pod uglom od 180 Potrošnja struje 0 u Standby modu LED Displej Inverter Direct Drive motor Indikator procesa 4 Step Load sensing – Procena opterećenja Garancija: 2 godine - 10 godina na motor Cijena: 650 KM - 33000 DIN ----------------------------------------- LG veš mašina F 1068 LD Način punjenja: frontalno Energetska klasa A+ Klasa pranja A Klasa ispiranja B Kapacitet pranja: 5 kg Broj obrtaja: 1000 obr/min 9 Programa 9 specijalnih opcija Indikator ciklusa Potrošnja 0 u Stand-By modu Invert Direct Drive Motor Procena opterećenja bubnja u 4 koraka Garancija: 2 godine - 10 godina na motor Cijena: 580 KM - 29500 DIN ---------------------------------------- Čini mi se da su oba modela dosta slični što se tiče opštih specifikacija,jedine bitne razlike (meni kao laiku) su da ovaj prvi model ima za 1kg veću zapreminu i nešto više programa.Recimo da mi nije nešto bitna zapremina,ali mi je bitno da ako ovaj prvi,skuplji model,ne nudi nešto posebno u odnosu na drugi,prođem jeftinije. Samo da napomenem da su u igri samo ova dva modela jer su mi oni jedino dostupni za kupovinu,a za druge proizvođače nisam zainteresovan. |