[ deedee6 @ 23.07.2011. 22:21 ] @
| Kome je kao meni dosadio paradajz u salati može da ga spremi kao prilog :)
5 min. posla. Malo se zapeče sa jedne strane pa se okrene i pospe sa belim lukom koji je odležao malo u ulju,
posoli i malo se stavi peršunovog lista ( može i bosiljak, sledeći put ću da probam sa malo origano).
Paradajz bi bilo dobro da je malo tvrdji da se ne rasćoća, a debljina kolutova nekih 5-7 mm. ( verovatno može i deblje ali mi ovako super izgleda).
Servirati toplo. Prijatno!
Pozzzz....
|
[ yolja624 @ 23.07.2011. 22:30 ] @
E ovo je najbolja tema na MZ....
[ 3way @ 23.07.2011. 22:34 ] @
Mmmm :)
Pogotovo dobro izgleda ono ispod krompirica :)
[ Count Zero @ 23.07.2011. 22:37 ] @
Imaš plus (thumb up) za ovo!
Doduše, za sutra sam "zakazao" omiljeni mi sataraš, ali ću da probam i ovo čim pre!
Na odmoru sam pa kokam luk crni/beli na miru!!
[ ventura @ 23.07.2011. 23:03 ] @
@deedee6
Možeš slobodno malo lakše sa uljem, nije ti to friteza :)
[ 3way @ 23.07.2011. 23:23 ] @
Moracu sutra da isprobam ovo...
[ deedee6 @ 25.07.2011. 02:17 ] @
Citat:
ventura: @deedee6
Možeš slobodno malo lakše sa uljem, nije ti to friteza :)
Ma prešao se, rekoh bolje da pliva nego da ga zalepim :), sreća pa paradajz ne upija ulje...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.