[ Luccio @ 19.09.2011. 21:02 ] @
Stigne mi danas mail od webmastera sajta (sada već bivšeg) balkanonline.eu na koji sam se Bog zna kad i zašto registrovao , verovatno da skinem neku muziku . U mail-u piše : '' -Selam Alejkum i pozdrav svim bivsim clanovima BalkanOnline, Sajt BalkanOnline je ukinut jer na tome sajtu je bilo puno harama i bilo je nemoguce biti Allahov rob a biti clan takvoga sajta. Covjek nekada grijesi i hvala Allahu kada nam ukaze na tim greskama. Muzika, Filmovi... sve je to bio haram i nedozvoljeno od strane Islama. Pozivam sve koji su vec Musilimani da se ostave tih grijeha i da pocnu da obavljaju Namaz i da zive kao Musilimani. POZIVAM I SVE DRUGE KOJI NISU MUSLIMANI DA SE OSTAVE PRAZNOVJERJA I DA PRIME PRAVU VJERU U JEDNOG BOGA I DA BUDU SPASENI. Mozda se budemo uskoro vidjeli na nekome sajtu koji ce da bude islamski... do tada vam zelim sve dobro i da vas Allah uputi na pravi put, put ISLAMA. Es Selam Alejkum, Mijaz. Ako zelite da budete sa mnom u kontaktu mozete mi se javiti na email: [email protected], ovo je poslednji email koji ste dobili, vise od mene necete dobijati emaile. '' Jbt , čovek otkrio Boga i ostavio se piraterije :))) |