[ rakogor @ 27.09.2011. 18:41 ] @
Poštovani, radi se o sledećem: Kuća sa dva stana prizemlje i sprat, potpuno odvojene celine, razliciti vlasnici Želim da instaliram osam IR kamera koje nadgledaju dvorište, parking mesta , kapiju i ulaz, i iste da povežem na DVR koji se nalazi u prizemlju !!!!! Pitanja ? - Da li je moguće postaviti DVR i na spratu kuće koji će biti povezan sa DVR-om u prizemlju tako da oba korisnika imaju potpunu autonomiju u pogledu korištenja sistema ? ILI - Da li mogu da ugradim video distributere na kamere pa da podelim signal sa svake kamere i tako podeljen dovedem do svakog DVR-a ponaosob, što bi mi nadam se omogućilo potpunu autonomiju za svakog od ova dva korisnika? E sad sve ovo što sam ja rekao zanemarite, te mi dajte jeftinije i bolje rešenje !!!!!!! Uslovi: 1. Mora biti samo jedan set kamera ( glupo je postavljati za svakog korisnika ponaosob kamere ) !!! 2. Svaki od njih želi da može da u svakom momentu ima pristup svakoj kameri, da sam sebi uređuje šemu gledanja na ekranu, da pretražuje podake kako on to želi, da gleda na TV ili monitoru i da svako od njih ima svoj backup . 3. Svako od njih želi da ima pristup putem interneta !!! SVE U SVEMU SVAKO ŽELI SVOJ ZASEBNI SISTEM SEM ZAJEDNIČKIH KAMERA JER BI IM TO NARUŽILO KUĆU I PRIZNAĆETE GLUPO IZGLEDA DA OBJEKAT IMA DUPLE KAMERE !!!! UNAPRED SE IZVINJAVAM NA OPŠIRNOSTI ALI PUNO BI MI ZNAČILO DA PRONAĐEM NEKAKVO REŠENJE ZA OVAJ PROBLEM !!!! |