[ Jagnjeca brigada @ 08.10.2011. 15:09 ] @
| Pogledajte: Stjuardese spremne za rad na Avalskom tornju
Blic | 08. 10. 2011. - 13:01h 14:04h | Foto: J. Vučetić Video: J. Vučetić
Kafe - poslastičarnica "Avalon klub" koja se nalazi na 120 metru Avalskog tornja biće otvorena u četvrtak 13. oktobra. Gosti "Avalon kluba" uživaće u predivnom pogledu sa tornja koji puca na četiri strane sveta, a zanimljivo je da će ih usluživati stjuardese, a ne obične konobarice.
Stjuardese su izabrane na kastingu koji je održan u septembru
"Avalon klub" se prostire na 85 kvadrata i radiće svakog dana u toku godine, od 9 do 18 sati.
Sama lokacija kafea je izuzetno specifična jer se nalazi na 120. metru tornja, zbog čega je uprava odlučila da goste poslužuju stjuardese.
Unutra ima 50 sedećih mesta, a gosti će dolaziti liftom kome je potrebno samo 40 sekundi da se popne do 120. metra.
Stjuardese koje će posluživati goste kafića izabrane su na kastingu koji je održan u septembru.
Zbog specifične lokacije kafea, šank i ceo enterijer su napravljeni od nezapaljivih materijala.
Sa Avalskog tornja puca pogled na sve četiri strane sveta, pa će gosti "Avalon kluba" moći da uživaju i u prelepoj panorami.
http://www.blic.rs/Vesti/Beogr...emne-za-rad-na-Avalskom-tornju |
[ Devanagari @ 08.10.2011. 15:58 ] @
I tako, bio ti ja u jednoj afričkoj zemlji i napravili oni prvi asfaltirani magistralni put i jedna turistička kompanija nabavila nove kineske autobuse specijalno za tu džadu... I pošto se autobusi reklamiraju kao "drumski avioni" (baš tako) kada uđeš u autobus obavezno je vezivanje pojaseva - istih onih kao u avionu.
Ne znam zašto mi je baš ovo palo na pamet.
[ HeYoo @ 08.10.2011. 16:24 ] @
Citat:
Devanagari:
Ne znam zašto mi je baš ovo palo na pamet.
Mozda si gay :D
Kako bre to prvo da ti padne na pamet??
[ Braksi @ 08.10.2011. 17:21 ] @
kakve gaborke. Osim, eventualno ove u sredini. Kakve li su tek koje nisu prosle, a mozda je kriterijum bio i da se ne boje visine ?
[ espresso @ 08.10.2011. 17:50 ] @
Mene samo interesuje koliko košta parče torte.
[ maliradojca @ 09.10.2011. 20:27 ] @
Konobarice-stjuardese are in da haus. Ovako izgledaju vesti kad se novinar podmaze sa 30 eur da napise vest.
[ SStudio @ 10.10.2011. 06:48 ] @
Stjuardese uslužuju a tulumba košta koliko avionska Beograd - Pariz, nije ovo za običnu raju.....
[ tune @ 10.10.2011. 07:03 ] @
Cudno je da Galakticki kružok sa UMZ-a nije primetio na drugom snimku mali crni UFO, nadire na 00:13 iz gornjeg desnog ugla :p
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.