[ dzapket @ 23.10.2011. 10:49 ] @
Na Magnohrom AEG 4kw sam morao da promenim kleme za grejace (posto nisam siguran da se bas tako zove, to su one keramicke spojnice na koje se odozdodo nakaci grejac, a odozgo dovod sa termostata i nula). E sad, naravno da ne postoje originalni ili bar isti takvi, pa sam na preporuku kupio neke kleme "na sraf", kojima navodno majstori menjaju originalne. Kearmicka kockica sa kanalima i stezaljkama. Sve sam to spojio na onim mestima gde su bile stare, napred odmah ispod gornjeg poklopca. Ukljucio i sve radi, ali mislim da je problem sto zice grejaca oblozene perlicama moraju da izadju 2-3 cm iznad, pa su tako izlozeni i mnogo greju gornji poklopac. Za sad sam smislio da taj izlozeni deo pokrijem vunom, ali ce taj deo vune morati da bude tanak i ne znam koliko ce moci da izoluje.
Da li neko zna da li smem da te nove kleme ubacim ispod, u vunu, pa da zice (silikonske 2.5) urone u vunu? Ili, jos bolje, da li neko zna kako to majstori nameste? Ako je ovako kako sam ja stavio, onda im to i neko neko resenje. ;-)

Hvala u napred na pomoci.