[ UROS @ 08.12.2001. 09:12 ] @
Imam CS cd i na ljemu botove koje nemogu da startujem. Da li mi neko moze pomoci? Ako bi mogli da mi kazete koje botove da skinem sa neta i kao da ih poktenem u igri. |
[ UROS @ 08.12.2001. 09:12 ] @
[ BORG @ 08.12.2001. 11:15 ] @
Otpakuj bot-ove u direktorij odigrice...c:\sierra\half-life\cstrike\
cini mi se da je taj dir,nisam siguran posto nisam u win-u.Procitaj faq,tamo ti pise kako trebas igricu pokrenuti...nesto "hl -cstrike +shell" ovo je samo primjer.I kad je tako pokrenes u toku igre pritisnes "`" i onda napises "addbot 5" To ti je da automatski bira tim u kojem ce da igra...svaki put kad pristisnes neki drugi tim odabere...tako jedno 10 puta i imas 10 igraca 5 na jednoj strani 5 na drugoj. Zar nemas botove na CD-u ?? p.s. evo procitaj ovaj text sto sam upload-ovo ! [ Milos Vujovic @ 08.12.2001. 12:02 ] @
Skini naj bolji,naj brzi,naj precizniji bot program na svetu trenutno
Zove se PODbot 2.5 verziju(ping of death). Ima i svoj install tako da lepo mozes samo da kliknes setup + nije veliki. Evo i adrese: http://www.angelfire.com/apes/voxin/pod25ins.exe Uzivaj [ UROS @ 08.12.2001. 15:07 ] @
E skinuo sam onaj PODBot i nisam uspeo da igram sa njima.
Jer ima neke mape na kojima on radi ili sta se tu dogadja. [ BORG @ 08.12.2001. 16:59 ] @
Kako si ga skinuo ??? Meni non stop javlja neku gresku.nesto da ne moze se odande skinuti....
[ UROS @ 08.12.2001. 21:19 ] @
Pa kliknuo sam na link i pokrenuo mi se download programa.
Samo sto nista nisam uspeo da uradim sa njim. Nego sam ja skinuo jumbot i udje mi u igru ali nema nikoga na terenu.setam se sam kao budala. [ Milos Vujovic @ 10.12.2001. 15:16 ] @
Citat: UROS: Pa kliknuo sam na link i pokrenuo mi se download programa. Samo sto nista nisam uspeo da uradim sa njim. Nego sam ja skinuo jumbot i udje mi u igru ali nema nikoga na terenu.setam se sam kao budala. E ovako,sto se tice mapa,POD bot imaju odredjene mape gde mogu da se igraju.To su: CS_Assault (znaci samo keca,ne assault2,2k,upc...) CS_Estate,CS_Arabianstreets,CS_Siege.... Uostalnom,imate read me file pa pogledajte sta sve podrzava. U pod botu imaju waypoints-i pomocu kojih botovi igraju,odnosno krecu se. To je vrlo dobra stvar,jer ovako bi botovi skakali ko' budale po mapi bez koordinacije ![]() Javite mi ako ima jos problema.Meni inace sve perfektno da radi. [ Milos Vujovic @ 10.12.2001. 15:20 ] @
Emmm....
Probajte odavde da skinete botove: ftp://ftp2.3ddownloads.com/653...fragged/be/podbot/pod25ins.exe [ UROS @ 14.12.2001. 07:35 ] @
Moj CS nece da da kreira kan igru.Krene da ulazi i onda me izbaci iz igre sa porukom nesto hunk_alock:on 45645 byte tako nesto.Instalirao sam Cs sa 2 razlicita cd-a ali nista.Isti problem.Jedino mi radi sam nekim jumbotom koji me ubaci u igru ali mozemo da igramo samo sa pistoljima i nedobijaju se pare za ubijenog protivnika i nema countera i terorista nego svako svakog ubija.A neka ni taoca.Vreme se neodkucava
[ BORG @ 14.12.2001. 09:46 ] @
Pa uradi ono sto sam ti rekao.Imas i man tamo,i imaces botove sigurno....
[ Milos Vujovic @ 14.12.2001. 19:02 ] @
Citat: UROS: Moj CS nece da da kreira kan igru.Krene da ulazi i onda me izbaci iz igre sa porukom nesto hunk_alock:on 45645 byte tako nesto.Instalirao sam Cs sa 2 razlicita cd-a ali nista.Isti problem.Jedino mi radi sam nekim jumbotom koji me ubaci u igru ali mozemo da igramo samo sa pistoljima i nedobijaju se pare za ubijenog protivnika i nema countera i terorista nego svako svakog ubija.A neka ni taoca.Vreme se neodkucava Jeli,koju verziju CS-a imas ti uopste? Koji Half-life pach imas ? [ UROS @ 14.12.2001. 22:05 ] @
Imam 106 u datovao sam ga sa cd-a na kome je cs
[ Milos Vujovic @ 15.12.2001. 21:30 ] @
Citat: UROS: Imam 106 u datovao sam ga sa cd-a na kome je cs Ajoj......nije ni cudo sto ti ne radi. Sva ta sranja sa tog cd-a koji se nalazi u cd klubovima su stara. Skini sa http://www.counter-strike.net verzije koje ti trebaju to ce da resi problem sigurno [ BuzzLightyear @ 14.10.2021. 22:34 ] @
Batali botove. Sendvičari su jači igrači.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|