[ tdusko @ 06.12.2011. 17:15 ] @
Devojke snimljene kako zvrljaju po spancu Kapiram da ce u roku od dan ove dve da budu na stubu srama celog drustva i okoline. Pa da vidimo ko ce ponovo da se usudi da uradi ovako nesto. |
[ tdusko @ 06.12.2011. 17:15 ] @
[ espresso @ 06.12.2011. 21:28 ] @
Citat: Zahvaljujući video-nadzoru, počiniocima je lako ući u trag. Haha, ne mogu ni tablice automobila da iščitaju onim silnim kamerama a kamo li da odrade "face recognition". Ovo treba da stoji u odeljku koji bi se zvao Naučna fantastika. A tu bi mogli i priče o izradi metroa da stave. [ ironman @ 06.12.2011. 21:46 ] @
Znaci Mira i Ivana, a i ovog Saleta bih propitao sto j** maloletnice!
[ a1200 @ 06.12.2011. 21:47 ] @
Meni nesto nije jasno... zar nije bolje da umesto para koje su date na kamere, elektronsko ponistavanje karata itd. te pare budu potrosene na coveka koji ce da naplacuje karte i proverava ko sta radi u samom autobusu - kao sto je nekad davno i bilo. Taj cova, lepo ima mobilni ili panic taster, i kad gilipteri/neko pocne da pravi sr*nje, dodje lepo murja na sledecoj i sve ih na licu mesta pokupi. A ne ovo sa kamerama, pa onda sa potragom, a steta napravljena...
Mislim da bi sam psiholoski efekat, da se zna da je neko uvek tu i da proverava i gleda... u mnogome popravio stanje, kako sa naplatom karata, tako i sa raznim vandalskim radnjama - a opet neko bi imao platu od toga. [Ovu poruku je menjao a1200 dana 07.12.2011. u 00:06 GMT+1] [ SlobaBgd @ 06.12.2011. 22:32 ] @
Citat: ironman: Znaci Mira i Ivana, a i ovog Saleta bih propitao sto j** maloletnice! Pa nisu maloletnice... Odnosno, Iwana nije... [ Isak666 @ 07.12.2011. 08:18 ] @
Citat: a1200: Meni nesto nije jasno... zar nije bolje da umesto para koje su date na kamere, elektronsko ponistavanje karata itd. te pare budu potrosene na coveka koji ce da naplacuje karte i proverava ko sta radi u samom autobusu - kao sto je nekad davno i bilo. Taj cova, lepo ima mobilni ili panic taster, i kad gilipteri/neko pocne da pravi sr*nje, dodje lepo murja na sledecoj i sve ih na licu mesta pokupi. A ne ovo sa kamerama, pa onda sa potragom, a steta napravljena... Mislim da bi sam psiholoski efekat, da se zna da je neko uvek tu i da proverava i gleda... u mnogome popravio stanje, kako sa naplatom karata, tako i sa raznim vandalskim radnjama - a opet neko bi imao platu od toga. [Ovu poruku je menjao a1200 dana 07.12.2011. u 00:06 GMT+1] Video snimak je finiji dokaz za neko sudjenje no izjava nekog Super Ridze. E sad, sto bi neke dve maloletnice postale verovatno majke dok se sudjenje zavrsi - to je vec druga stvar. [ kandorus @ 09.12.2011. 09:25 ] @
Ovo nije dokaz ničega. Na snimcima se ne može utvrditi da je Iwana sedela na tom sedištu. To što na slici 6 prolazi pored sedišta dok se kreće ka izlazu ništa ne znači jer su i mnogi drugi takodje prošli istim putem. U autobsu su se vidi da ima više ženskih osoba sa crvenom jaknom što opet obara sigurnost u pretpostavku da je baš Iwana tu sedela.
Na susednom sedištu "pored crvene jakne" sedi neka osoba. Kako bi Iwana mogla iškrabati sedište na kome istovremeno sedi? Sve u svemu lep pokušaj zastrašivanje eventualnih "škrabatora". Jedino bih zamerio Iwani što se gura dok ulazi. Xa Xa Xa [ Isak666 @ 09.12.2011. 13:51 ] @
Pa kamere su valjda prevenstveno tu kad dodje do proredjivanja zuba u necijoj vilici ili zabadanja brica u rebra.
A ovo neka resi cistacica. [ tdusko @ 09.12.2011. 14:48 ] @
Pa nije ovde poenta da sad ove dve treba da idu da gule krompir 20 godina nego valjda to sto ce neko ko pokusa da uradi nesto slicno imati negde u malom mozgu to da ce ga kamera snimiti i da ce mozda da se pojavi na netu gde ce da mu se ljudi smeju. Ove dve sigurno vise nikad nece raditi nesto slicno.
[ 3way @ 09.12.2011. 14:54 ] @
Citat: tdusko:.......da ce ga kamera snimiti i da ce mozda da se pojavi na netu gde ce da mu se ljudi smeju.... Govoris o Srbiji ili nekom drugom mestu? Postupak zvrljanja i unistavanja autobusa ce od vecina javnosti biti docekan sa "Neka, tako im i treba kada je karta 60 din". Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|