[ obidijus @ 08.12.2011. 15:41 ] @
Zivim u 50-60god. staroj zgradi na periferiji Novog Sada u stanu od 48m2.Te matore zgrade su imale neke smesne ultra male terase i spajz(terasa nije bila izbacena kao kod nekih zgrada,vec je to prakticno bio vratima pregradjen deo kuhinje a spajz odma pored pregradjen nekim unutrasnjim zidom i mali metar sa metar i po,tako nesto).Mi smo srusili taj zid od spajza i terasu da bi prosirili kuhinju jos pre ne znam ni ja,ima mozda i 2 decenije.E sad imam nekog idiota iznad mene koji me prijavio gradjevinskoj inspekciji(danas dolazili),kaze kao njemu puca krov zato sto smo mi uklonili zid od tog spajza?!Elem, ova zena inspektor mu rekla nije to od toga a on pobesneo kaze joj nemas ti pojma,zalicu se tvom sefu,bla,bla,bla.I ona sta ce zapisa nesto i rece kevi(posto je samo ona tad bila kuci) da ce doci neki sudski izvrsitelj(sta ce taj da radi koji k..?)i da moramo izvaditi neke dozvole ili ponovo vratiti zid spajza.Jel zna neko jel mi bolje vaditi papire(i sta ce da kostaju)ili zidati zid.E da rece jos inspektorka da je za tako nesto pre trebala dozvola,pa onda neko vreme nije,pa sad opet treba.Jel zna neko kad nije trebala dozvola za to?Hvala |