[ pocetnik_1 @ 17.12.2011. 18:07 ] @
| Interesuje me dodatna zvucna izolacija ugradne masine za pranje sudova azmafonom od 1 ili 2 cm, da li moze da izazove pretereno grejanje masine ako bih dodao azmafon oko nje.
Cak sam razmisljao da stavim azmafon izmedju vrata masine i fronta koji ce biti od iverice posto ce masina stajati u kuhinji koja je u sklopu dnevne sobe.
Sta mislite o tome?
Da li je to neko radio?
Hvala vam |
[ test1234 @ 17.12.2011. 18:50 ] @
Sve masine za pranje sudova su predvidjene da budu izolovane samo je to dodatna oprema. Veoma cesto nailazim na iste modele masina sa i bez izolacije. Nemoj da brines za pre-grevanje, sve su one predvidjene da se zagrevaju i do 80*C u najgoroj-kvar varijanti a tada crkne zastitni termostat. Verovatno ce se malo skratiti program posto ce se voda brze zagrevati, odnosno gubitci ce biti mnogo manji. Buka ce takodje biti mnogo manja.
[ kasper79 @ 17.12.2011. 19:14 ] @
Imao sam isti problem (šankom odvojena kuhinja od dnevnog boravka) i ugradio elektroluxovu 45 cm, 9 kompleta, 59 dB i nije toliko bučna u odnosu na gorenje i beko modele koje imaju punica i rodjak. Brinuo sam se za buku ali ispalo je da uopšte nije nešto bučna.
[ pocetnik_1 @ 18.12.2011. 13:03 ] @
Hvala vam
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.