[ Shomi-1 @ 20.02.2012. 17:25 ] @
Nestale su mi 2 faze zbog kvara u TS, i to je trajalo nekih 15-tak minuta. I za to vrijeme, brojilo je pocelo da otkucava veoma brzo, a nista nije bilo ukljuceno. Kad su ponovo uspostavljene sve 3 faze, sve se normalizovalo. Jeli ovo brojilo u kvaru? U pitanju je Ei Nis, nema onaj krug sto se okrece, samo brojcanike i 2 led.
pozdrav
[ Black_eyed @ 20.02.2012. 17:53 ] @
Ako su samo nestale 2 faze ne bi trebalo da bude ikakakvih problema (nula ti je bila prisutna). Sama ta situacija nije problematična za brojilo.
[ Shomi-1 @ 20.02.2012. 18:09 ] @
Nije problematicna za brojilo ali jeste za mene :) Sta da nije bilo ove 2 faze citavi dan, a brojilo se "ludacki" okrece? To mi je malo bezveze da je to tako fabricki namjesteno.
[ Black_eyed @ 21.02.2012. 06:25 ] @
Nisi me razumeo, mislo sam da situacija nije problematična u smislu da brojio treba da radi normalno, to što nedostaju dve faze nemaju nikakve veze sa ubrzanim radom brojila, naravno, pod pretpostavkom da je brojilo ispravno. Ako sumnjaš da je brojilo neispravno to moraš prijaviti lokalnom distributeru, pa videti kakve su opcije, sam ne možeš ništa tu da uradiš.

[ Shomi-1 @ 21.02.2012. 16:06 ] @

Ok, hvala