[ mikronac @ 20.02.2012. 22:57 ] @
Rekao sam sve u naslovu poruke... Preporuka za udobno i kvalitetno sedište za bike, pristupačne cene... Trenutno koristim SELLE ROYAL SHADOW, koje dodje uz Capriolo Albino model.

Molim Vas, ako mogu samo preporuke onih članova koji poseduju (ili bar tako misle) dobro sedište, da ne zavrtimo priču rekla-kazala...

Ja se nešto preterano ne razumem u to, ali mislim (možda grešim) da sedište ne može biti udobno ako nema opruge (kao kod Ponija )...

Sedište na kome sam do sad prešao 1500 km je ok ako vozim do 5-6 km u komadu. Ako krenem na malo laganiju vožnju gde ne predjem mnogo, ali presedim dosta na sedištu, ukoči mi se dupeto i sve u njegovoj blizini

A ide bike sezona, hoću da je dočekam spreman
[ Backy @ 23.02.2012. 16:47 ] @
vrlo nezahvalna stvar za predlaganje, najbolje da isprobaš što više možeš pa da odlučiš... ja koristim neko kona sedište koje se dobija uz model stuff i jako je mekano i udobno iako nema opruge, a jedina mana je što nije predviđeno da okrećeš pedale dok sediš na njemu :D

ako si baš u fazonu opruga, postoji teleskopska šticna sa amortizerom pa na taj način drastično proširuješ izbor sedla, mada sam čuo od dosta ljudi da amortizer brzo gubi funkciju kod jevtinijih a skuplje su kod nas samo preplaćene jevtine...