[ p0peye @ 14.03.2012. 13:44 ] @
| Pozdrav svima,
kao što naslov kaže, planiram da napravim viseće elemente u kupatilu kako bih maksimalno iskoristio prostor (crtam u Gugl skečap-u, postaviću slike ako ima interesenata kako će to na kraju da izgleda :) ).
Ucrtao sam oblik kupatila i ugrubo elemente (kadu, veš mašinu, lavabo, šolju, cevi radijatora...) a sada bih počeo da unosim ideju iz glave...
i sada je pravi trenutak da odlučim: da li da koristim 10mm ivericu s' obzirom da će opterećenje biti relativno malo (peškiri, donji veš, kozmetika...)?
video sam neke malecke elemente za kuhinju od 18mm iverice i deluje malo smešno koliko prostora pojede ploča, i kolicni su otvori za npr fioku kada se odbiju ploče...
Nešto sumnjam da može 10mm, a i ugaone stege su mi za 18mm, ali ajde rek'o da pitam pismenije :)
|
[ bakara @ 14.03.2012. 16:58 ] @
Postavi slike da vidimo.
10mm je vise za police nego za korpus.
[ Java Beograd @ 15.03.2012. 07:45 ] @
Pitanje je da li možeš da nađeš takav univer. U stovarištima gde ja nabavljam materijal (za moje majstorije) ima 18 mm u svim mogućim i nemogućim dezenima. Ima 12 mm samo belog, i to ne kantuju ! Za 10 mm univer nisam čuo (što naravno ne znači da ga nema).
Dakle, moja preporuka je da prvo proveriš šta se nudi u trgovinama koje su ti dostupne, da proveriš da li rade kantovanje, pa da tek onda kreneš u ozbiljno planiranje.
[ p0peye @ 16.03.2012. 00:49 ] @
[ CSS @ 17.03.2012. 19:05 ] @
Univer od 10mm se n e m o ž e koristiti za korpuse.
A inače postoji i ima ga u više boja i dezena. Može se kantovati ABS trakom od 0,4 mm.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.