[ JVV @ 16.03.2012. 16:53 ] @
Pozdrav svima, i meni se kao i mnogima sa ovom masinom dogodilo da na programu 13, za pranje sportske obuce, dodje do prelivanja i to pravo na modul. Bravica ne radi. Triak Q9 eksplodirao (dve nogice i pola kucista nije bilo). Stavio sam trijak Q9=ACS108-6S. Uredno sam sve vratio i sada je bravica proradila kao i masina i pokretanje svakog programa. Medjutim dalje je problem: --Programi za centrifugiranje i susenje pocnu da rade i posle par minuta sve stane, a samo pumpa radi, radi, radi i tako u nedogled i pritom TREPERI LAMPICA 4 (sa leva na desno) i ona za bravicu (brze treperi). Moram da iskljucim masinu iz struje da bi stala sa radom. (na netu sam nasao da je to greska F17). --Takodje, program 3 i za ispiranje isto pocnu da rade ali opet posle par minuta zaustavi se, izbaci svu vodu, samo pumpa opet ostane neprekidno da radi i sada TREPERE LAMPICE 1 i 3 i ona za bravicu i dugme za reset isto ne reaguje. (na netu sam nasao da je to greska F10). --A program za izbacivanje vode se zavrsi za 1 minut, otkljuca se bravica i kao uredno zavrsi a tako kratko je trajalo. Molim vas za pomoc! [Ovu poruku je menjao JVV dana 17.03.2012. u 11:53 GMT+1] |