[ dedamrak @ 13.05.2012. 20:34 ] @
Pozdrav svima. Otvaram ovu temu jer nigde ne mogu da nadjem nista konkretno o tome sto me zanima pa se nadam da mozda ima nekog ovde ko mi moze pomoci. Naime, zainteresovan sam za pravljenje prozora i vrata od aluminijumskih profila sa termo prekidom za svoje potrebe i voljan sam da ulozim potreban novac u masine i alate koji su mi potrebni za to. Razume se mislim na alat koji je dostupan po nekoj pristupacnoj ceni, a ne na linije masina koje kostaju i po desetak hiljada eura. Interesuje me da li neko do detalja zna sta je sve potrebno za ovakav posao, kao i da li mozda neko poseduje uputsva i tutoriale za sklapanje i sl. koje moze da podeli. Da napomenem, ne otvaram temu da bi neko pisao da li je to isplativo ili ne ili koliko je komplikovano, vec ako neko ima iskustva sa ovim poslom i zeli da podeli samnom i svima ostalima koji su mozda zainteresovani za tako nesto, da to i uradi. Unapred hvala. Dakle: 1. Alati i masine koji su potrebni, 2. Profili i prateci delovi, okovi, gume, i sl. 3. Nacin sklapanja do finalnog proizvoda. |