[ muki123 @ 31.05.2012. 19:27 ] @
ok, samo da kazem, radi se o jednoj mojoj drugarici.
naime, ja i ona smo se upoznali jos pre nekih godinu dana, i nekako smo se zdruzili znaci sada smo najbolji drugovi.
uglavnom, u poslednje vreme ona se ponasa nekako cudno. Kao da je malo dete,...ne znam kako to objasnim, cesto prica onako kao kada ljudi tepaju malim bebama i nekada ume bas da se pogubi.

recimo kupi 2 cokoladice u prodavnici, za mene i za nju, i onda dok ja stojim sa drustvom ispred ona mi pokazuje cokoladicu i nesto izvodi......

ili kada je uhvatim za ruku ono iz sale kao da joj zgnjecim ruku, naravno u opste ni ne stisnem vec joj samo drzim ruku, a ona se pravi kao da je boli.

pa sada hocu samo da pitam za vase misljenje o cemu se radi....
Nebih voleo da je to neki nacin da me iskoriscava....
hvala

[ Milos911 @ 31.05.2012. 19:30 ] @
Pa kad ste vec najbolji drugovi, pitaj je sta se desava....
[ Miroslav Jeftić @ 31.05.2012. 19:31 ] @
Koliko uopšte imate godina, ti i ona?
[ muki123 @ 31.05.2012. 19:32 ] @
ja 19 ona 18
[ valerijan @ 31.05.2012. 19:33 ] @
Nedavno si napunio 19?
[ muki123 @ 31.05.2012. 19:34 ] @
ne, jos pre nekih 6 meseci :P
a ona ce 19 za mesec dana
[ valerijan @ 31.05.2012. 19:36 ] @
a ovo?
[ muki123 @ 31.05.2012. 19:39 ] @
jebes to.... ne znam ni sta je to......(moguce neko od mojih ukucana)
uglavom, jel moze meni neko da odg na pitanje, tj da mi da misljenje? Cisto da znam kako da se postavim.
hvala
[ muki123 @ 31.05.2012. 19:50 ] @
je*o mamu sta je sa ljudima... zar niko nece da odgovori??????
e pa zabole me kur@c. necu ni ja vise da se trudim da ikome ista pomognem ovde
[ bachi @ 31.05.2012. 19:59 ] @
Ovakve sam ja probleme imao kada sam bio u osnovnoj školi, zato mi ovo 19 godina zvuči krajnje nemoguće...
[ muki123 @ 31.05.2012. 20:05 ] @
hmm... kunem ti se zivotom da smo i ja i ona davno zavrsili osnovnu.

Zato uostalom i pitam ovde jer mi je cudno. HOcu da znam sta hoce da postigne jel sam imao slucajeva da me rodjena braca iskoriscavaju.
[ EmmaR @ 31.05.2012. 20:28 ] @
Citat:
muki123: hmm... kunem ti se zivotom da smo i ja i ona davno zavrsili osnovnu.

Zato uostalom i pitam ovde jer mi je cudno. HOcu da znam sta hoce da postigne jel sam imao slucajeva da me rodjena braca iskoriscavaju.

A jel ti palo na pamet da si ti njoj nesto vise nego najbolji drug ?
Jedna od mogucnosti.
[ Slobodan Milivojevic @ 31.05.2012. 20:59 ] @
Mislim da bi trebao da nadjes nacin da vidis da li ona hoce nesto vise od tebe, a velike su sanse da hoce. Malo mi je cudno to s cokoladicama, previse detinjasto deluje, jos pred drustvom, u tim godinama...

E sad ako ti krenes u pricu i das joj do znanja da zelis nesto vise, to moze da se zavrsi na vise nacina...

Da dobijes reakciju da ona nece da kvari drugarstvo, i da ostanete prijatelji, i mislim da ce onda ove stvari koje radi prestati, mada mislim da je ovo manje verovatan ishod.

Da postanete vise od prijatelja, i da gradite svoju dalju vezu tako - ukoliko se dobro slazete i ukoliko ovo sto ona radi nije neko foliranje - verovatno je da ce uspeti, ali sa sobom nosi rizike koje imas u svakoj vezi, posvadjacete se zbog nekih nebitnih stvari, mozda se pomiriti, a mozda i razici.

Da prekinete i to sto imate sada, da se potpuno razidjete... meni se ovo nije desilo, ali ne znaci da tebi nece...

E sad, jedino pitanje je da li ti hoces i da li si spreman za vezu koju bi imali vas dvoje... Savetujem ti dobro razmisli, postoji mogucnost da se ona nesto folira (mada u ovo licno sumnjam ako je tako kako si napisao), a mozda stvarno zeli nesto vise, pa sad tebe ispituje kako ces reagovati.

I ono sto me buni, kako bre cokoladice sa 18 - 19 godina?! Previse mi detinjasto deluje, kao da ste u osnovnoj.

Napisah ja mnogo, jedino sto sam imao slicnu situaciju, pa pricam, ali mi ipak deluje previse neverovatno da devojka sa 18 godina radi to sto ti kazes.
[ PhoenixRising @ 31.05.2012. 21:14 ] @
Najbolja opcija je da je pitaš direktno o čemu se radi. Očigledno želi da ti dodatno privuče pažnju na jedan malo nespretan način. Ali efikasan izgleda :) Udahni duboko i opusti se malo. Kad budete bili nasamo i imali slobodnog vremena malo, reci joj šta si primetio i pitaj je o čemu se radi. To ti je najbolji mogući savet i stvar koju možeš da uradiš.
[ 3way @ 31.05.2012. 21:16 ] @
Citat:
...ona mi pokazuje cokoladicu...

Cek cek.
Jel ti samo pokazala ili ti je dala cokoladicu?
[ Binary Mind @ 31.05.2012. 21:52 ] @
Meni ovo lici da se ona zaljubiska (mozda je obostarno? ), pa sad pokretac teme nek' vidi sta ce i kako ce...
[ Milos911 @ 31.05.2012. 22:26 ] @
Meni se cini da autor malo troluje :)
Citat:
3way: Cek cek.

'tedoh isto da pitam, al reko aj da ne stajem coveku na muku :-)

Inace ja bih se odmah posvadjao sa njom, kako moze da ti pokazuje cokoladicu pred drustvom?

Citat:
Kupuje ti cokoladice, tepa ti i pokusava da iskaze tvoju neznu stranu. I ti onda kazes da ne bi voleo da te iskoriscava? To je realno najsebicnija izjava koju sam cuo ovog meseca (a danas je trideset prvi)...
[ Svarog @ 31.05.2012. 22:57 ] @
Mozda je g'djica paranoidni sizofrenik sa zakasnelom "detonacijom" ?
[ Vasastajić @ 01.06.2012. 07:04 ] @
Citat:
muki123:
Zato uostalom i pitam ovde jer mi je cudno.

Ma, pomiri se s tim da će ti u vezi žena ama baš sve biti čudno do kraja tvog života.
Nisu džabe mudri starci rekli:

I dobar popa do smrti uči.

Prema tome, samo opušteno, manipulativnost je suština ženskog karaktera i okreni obrni, svi putevi vode u kudravi "Rim", samo pazi da joj ne uskratiš takvu jednu ekskurziju.

Vidi konačno šta o TIM stvarima kaže prim.dr.Jovan Toševski, jer očigledno je da si apsolutno zreo za takva saznanja.

Isuviše ozbiljno pristupaš nekim trivijalnostima, a da su trivijalnosti saznaćeš kad tad.

Ovako deluješ ozbiljno ko prase kad piški u baru.
[ DaliborP @ 01.06.2012. 09:14 ] @
Daj joj cokoladu da skine gornji deo.
[ plus_minus @ 01.06.2012. 10:03 ] @
Ona tebi čokoladicu, ti njoj sladoled. :)
[ Black_eyed @ 01.06.2012. 11:33 ] @
Već je dosta puta raspravljano da li muškarac i žena mogu da budu najbolji prijatelji (podrazumevam da nisu u vezi), ima raznih mišljenja, ja baš u to nešto i ne verujem, pre ili kasnije hormoni prorade, retko na obe strane što znači da je za**ncija na vidiku... Ovo mi izgleda kao školski primer toga.
[ fanfon @ 01.06.2012. 13:34 ] @
Ocigledno je da ti ne zelis da joj budes najbolji prijatelj, pa stoga navali. Ako te i odbije, naces drugu "prijateljicu".
[ Miroslav Jeftić @ 01.06.2012. 13:47 ] @
Citat:
DaliborP: Daj joj cokoladu da skine gornji deo.

Citat:
plus_minus: Ona tebi čokoladicu, ti njoj sladoled.

Citat:
fanfon: Ocigledno je da ti ne zelis da joj budes najbolji prijatelj, pa stoga navali. Ako te i odbije, naces drugu "prijateljicu".

Ako mu sledeća tema bude "devojka mi je u drugom stanju, šta sad..." znaće kome da zahvali
[ Sceka @ 01.06.2012. 14:24 ] @
^
:))) Odlicni citati i komentar. Ja sam hteo da komentarisem, da dam savet, da ga uputim na pravi put resavanja problema ali ovo me odgovorilo od namere:
Citat:
@muki123
je*o mamu sta je sa ljudima... zar niko nece da odgovori??????
e pa zabole me kur@c. necu ni ja vise da se trudim da ikome ista pomognem ovde

Prosto se plasim da izgubim mogucnost da mi covek pomogne kad mi treba! Nemam pojma kome, kad i kako je pomogao ikada ali nikad se ne zna! A i sam recnik, u citiranom, me navodi na pomisao da je neki razbijac pa bolje da mu se ne zameram!!! :)

Pozdrav!
[ DaliborP @ 01.06.2012. 14:36 ] @
Citat:
Sceka:Ja sam hteo da komentarisem, da dam savet, da ga uputim na pravi put resavanja problema

Daj molim te reci koji je pravi put da se resi problem, ne zbog njega nego zbog nas ostalih koji bi mogli danas-sutra da se nadjemo u toj poziciji....
[ Sceka @ 01.06.2012. 15:23 ] @
Citat:
DaliborP: Daj molim te reci koji je pravi put da se resi problem, ne zbog njega nego zbog nas ostalih koji bi mogli danas-sutra da se nadjemo u toj poziciji....

:) He, he, he... A ti kao ne znas?! :)))

Pozdrav!
[ Odin D. @ 01.06.2012. 15:29 ] @
Ajd' sto ste nasorili na momka, mozda je covjek homoseksualac pa mu je neprijatno.
Lijepo on rece da su ga i rodjena braca iskoriscavala, a mogu da se kladim da za sve to nije od njih dobio ni cokoladicu, pa se sad sigurno pita sta li ga sad sve ceka kad je jos cokoladica u igri.
Ajde ove "Snikers", "Mars" i slicne jos i nekako, ali zamislite da ona uzme onu trouglastu nazubljenu, "Toblerone" ili kako li se vec zove, pa da mu nju sibne tamo gdje sunce ne sija... To moze da prouzrokuje ozbiljne seksalne smetnje i inhibicije.

Vama je to sve smijesno, ali njemu sigurno nije...
[ gilopile @ 01.06.2012. 15:31 ] @
Ipak ti za svaki slucaj proveri koliko ona ima godina.
[ sad_ste_face_jel @ 03.06.2012. 08:33 ] @
Ma spucaj ti njoj žujana i ne brini! Sta da radis zasvrbelo je dole :)
[ neca @ 03.06.2012. 13:11 ] @
Zahebi ti te cokoladice, nego lepo kupi kilo rakije, popijte pola i onda se objasni sa njom i ili ces da upgradujes odnos ili vise necete da se cujete :)
[ Okmijun @ 21.07.2012. 23:45 ] @
Musko i zensko mogu biti prijatelji samo u starackom domu, i nikad i nigde vise, tako da djecarac pametu glavu
NEMOJ BITI VESELKO
[ PhoenixRising @ 22.07.2012. 08:04 ] @
Citat:
Okmijun:
Musko i zensko mogu biti prijatelji samo u starackom domu, i nikad i nigde vise, tako da djecarac pametu glavu
NEMOJ BITI VESELKO

Ja sam negde čuo da u starackim domovima ima više sexa nego što bi se očekivalo :P Ono, možda nam je zadnje veče :)
[ zch @ 01.08.2012. 14:55 ] @
ubrzo ces shvatiti da su prijateljstva izmedju osoba suprotnog pola prakticna nemogucnost. Moze to da traje neko vreme, ali uvek ce se nesto desiti.
Moze da funksionise npr u pitanju parova, da budes dobar prijatelj sa devojkom tvoga druga, ali samo dok odrzavas distancu... onog momenta kada predjes nevidljivu granicu.. eto belaja.

A to da ces razumeti zene.. sa tim se pozdravi
[ Lavlja_Jazbina @ 01.08.2012. 18:17 ] @
Ja mislim da deckov proble lezi u tome sto je jos uvek nevin.
[ BoxRox @ 04.02.2014. 07:35 ] @
Citat:
Milos911:
Meni se cini da autor malo troluje
Citat:
3way: Cek cek.

'tedoh isto da pitam, al reko aj da ne stajem coveku na muku

Inace ja bih se odmah posvadjao sa njom, kako moze da ti pokazuje cokoladicu pred drustvom?

Citat:
Kupuje ti cokoladice, tepa ti i pokusava da iskaze tvoju neznu stranu. I ti onda kazes da ne bi voleo da te iskoriscava? To je realno najsebicnija izjava koju sam cuo ovog meseca (a danas je trideset prvi)...

E ako si mu reko. )

Ma ja mislim da se cisto malo uobrazio pa ono da se hvali...
Nema teorije da stvarno misli da ga iskoriscava.
[ gilopile @ 04.02.2014. 08:13 ] @
Pogledaj datum kada je postavljena tema.

Uzeli su se vec :D
[ valerijan @ 04.02.2014. 08:27 ] @
Možda im je BoxRox dete...pa pretura po "kutiji" sa uspomenama roditelja ;)
[ BoxRox @ 04.02.2014. 08:33 ] @
A ova ti je dobra @Valerijan.

Pardon,moja greska :))