[ mserifov @ 14.06.2012. 10:46 ] @
Dugo već gledam ovaj Suzuki i stvarno mi se sviđa. Međutim caka je u tome da je auto ko biva u Engleskoj. Volan je na lijevoj strani znaci evropski model. Međutim dešava se to sada da ovaj Marcus Grunden vlasnik auta želi da ja uplatim pola novca unaprijed kompanij koja će da uradi dostavu auta do Tuzle. http://www.pik.ba/artikal/3050662/suzuki-jimny/ Ja sam malo sumljičav oko toga i evo dogovaram putem e-maila sa nijim neki drugi nacin placanja sve osim slanja novca unaprijed. U biti ja sve sto imam od ovog lika je e-mail. On mi kaze da ja mogu da ko biva uplatim dio novca nekom mom kolegi putem wester uniona i da navedem adresu kako london engleska i da samo onda kada auto stigne promjenim naziv primaoca u naziv te kompanije. On hoce pola novca unaprijed a pola da uplatim kada auto stigne u Bosnu. I kaze da imam 5 dana roka kada auto dođe da auto odvezem u ovlasteni servis da ga pregledaju i utvrde da li je sve ok. Ako sa autom nesto nije ok bez ikakve štete on ce meni da vrati novac i auto ide nazad u Englesku. Ja u Tz imam ovlasteni servis Suzukija. Prica je oko tog auta ide da je auto on kupio dok je bio u Bosni gdje je ko biva imao vezu sa nekom djevojkom. I sad te veze vise nema i auto mu stoji viska. A troskovi registracije vozila koji ima volan na lijevoj strani su ogromni i on hoce da proda auto. Da li je netko imao iskustvo sa ovim vidom kupovine. I kako ja mogu biti siguran da ovo nije neka prevara. |