[ Bokacio @ 28.06.2012. 21:15 ] @
Pozdrav, Radicemo krajem Jula zidove u dve sobe u kuci i zelimo da jedan zid u dnevnoj sobi bude malo drugaciji od ostalih. U pitanju je 10 kvadrata i zeleli bismo da stavimo neku fasadnu ciglu da se dobije nekakav "rusticni" izgled i malo ulepsa sobu. Nama bi najvise odgovaralo nesto poput ovog: LINK Medjutim to je u Hrvatskoj, a ja nisam uspeo da nadjem nesto slicno kod nas. Nazalost nista ne znam o ovim stvarima, pa me zanima kakve su to cigle? Da li je to neka posebna "plića" verzija cigli koja sluzi samo za dekoraciju? Dosle bi u obzir neke zidne ploce. Naravno ne mora to da bude nekakav mermer, vec neka pristojna imitacija. Vidim da ima i neki posebnih ploca. Takodje, ima i nesto poput ovoga: LINK ali je pitanje da li bi nam to odgovaralo, sem ako je jeftino ta imitacija cigli je sasvim ok. Nazalost ne mozemo da "busimo" postojeci zid i pravimo takav izgled od vec postojecih cigli. Bilo kakav predlog je dobrodosao. Ako mozete da preporucite neku firmu, ili sajt - rado cu pogledati. Takodje, znacila bi nam i neka priblizna cena za tih 10 kvadrata. Cisto da me ne strefi srcka kad budem pozvao Hvala. |