[ espresso @ 31.07.2012. 21:00 ] @
Pozdrav. Šta preporučujete kao sredstvo za skidanje masti ili ulja sa osovina ventilatora i elektromotora uopšte? Nije u pitanju profesionalna upotreba već povremeno korišćenje tako da ne treba biti preskupo ali da radi posao. Imate li neko iskustva sa ovim sredstvima?
Ja sam našao sledeći sprej u prodaji. Da li je on u redu ili postoji još neki izbor? Sajt je http://www.crcind.com/csp/web/...000000m12rRf_gckgl4p7Qpvg_1A--

[Ovu poruku je menjao espresso dana 01.08.2012. u 08:21 GMT+1]
[ bakara @ 31.07.2012. 21:32 ] @
Ne znam za kakve ti motore treba, ali mozda moze i bilo kakav degreaser da pomogne kao sto su smac ili axel?

Inace ja bih ti preporucio ovaj carb clean, koji ce u sekundi to da odmasti i sve ce biti suvo i cisto kao novo, boca kosta oko 400 din:

[ espresso @ 01.08.2012. 07:40 ] @
Ovo je hemija baš za kola. Meni je potrebno za elektromotore - da razloži ulje ili mast koje služi za podmazivanje njihovih delova. Dakle, više za elektrotehniku.
[ espresso @ 05.08.2012. 20:57 ] @
Uzeo "Degreaser 65". Lepo skida i zapeklu mast, samo treba pustiti malo da odstoji u tom slučaju. Inače, ako se duže zadrži na plastičnim površinama, hoće i njih da razgrađuje. Zato samo kratka izlaganja kada je plastika u pitanju. Brzo isparava, tako da ovo nije problem.
[ bakara @ 05.08.2012. 21:12 ] @
Citat:
espresso: Ovo je hemija baš za kola. Meni je potrebno za elektromotore - da razloži ulje ili mast koje služi za podmazivanje njihovih delova. Dakle, više za elektrotehniku.

Samo ti probaj ovu hemiju, bez obzira kako je zaprljano za sekund izgleda suvo i kao novo.
[ Lavlja_Jazbina @ 07.08.2012. 09:03 ] @
Poslusaj bakaru,a imas i ovo.