[ david18 @ 15.08.2012. 11:28 ] @
Zdravo, obishao sam sve teme koje imaju rech potkovlje, ali nisam nashao slichan problem sa mojim. Vidite imam potkovlje od koga moze da se naprave dve sobice, postavljacu redom slike, i objashnjavati shta je shta i gde. Naravno problem mi je cena svega toga, ali i funkcionalnost. Pa hajde da izlozim svoju ideju. Sve sliek ispod su ustvari slike prve sobe. Drugu sobu cu novom postu. Ovo je od ulaza sa desne strane, numerichki cu vam oznachavati grede, tako da bi ste znali u 3d prostoru gde se nalazi slika koja je slikana. Ovo je pogled sa desne strane ali josh malo levo od ove slike iznad Ovo je pogled sa leve strane bukvalno preko puta ove slike iznad ovo je pogled pravo, izmedju ove dve slike odozgo Ovo je pogled iz druge sobe, gde se u celosti vide sve ove slike koje sam prethodno izlozio. ovo je pogled na sobru broj dva. Ovako s obzirom da je krov mnogo visok, razmishljao sam da preskochim izolaciju krova, i da odmah predjem na sobu. Namerno sam slikao sobu iz svih ovih uglova, da bi ste videli shta pokushavam. Vidite grede 1, 0, 3. One su bukvalno u visini jedne prosechen sobe, razmishljao sam da sa njihove gornje strane iskujem daske, pa na dasku ter papir, na papir mineralnu vunu pa stiropor neki tanji i onda gipsanu tablu. I tako nparavim jednu normalnu sobu, bez prevelikih uglova, jer primecujete da je krov na visini ob ploche bogami i 4 m, ako se ne varam. Tako da mislim da je nepotrebno sve to izloirati, mnogo ce para koshtati, a ovako em dobijem finu prostoriju, a i ne koshta puno. . Naravno, ima tu jedan mali deo krova koji ce morati da se doradi. Ali opet nisam toliko struchan zato i pitam vas. Dali ima ljjudi koji umeju ovo da rade, i dali smatrate da je moja ideja izvodljiva. |