[ greatbaraba @ 04.10.2012. 09:41 ] @
Problem se ogleda u sledecem: POstavljen je jedan DVR sa 16 kamera (sva prikljucna mesta su popunjena) i uvezan preko svica u LAN mrezu, takodje preko tog svica ima izlaz i na internet, tako da je omogucen video nadzor preko interneta putem dyndns servisa i sve super funkcionise. Medjutim, vlasnik firme je trazio da se postavi jos nekoliko kamera, tako da sam morao postaviti jos jedan DVR sa 4 kamere (sva prikljucna mesta su popunjena). Oba DVR su od istog proizvodjaca i fabricki su im dodeljene iste IP adrese 192.168.1.108, ja sam na manjem DVR promenio IP adresu u 192.168.1.109 i otvorio port u ruteru za izlaz na internet, u LAN mrezi mogu da preko tih IP adresa (ako kucam IP adresu u exploreru) pristupim svakom DVR-u pojedinacno i da vidim video nadzor, ali preko interneta je situacija vec drugacija i vidim samo onaj prvi DVR i pri svakom pristupu uvek otvorim samo taj DVR. Interesuje me da li je ta dva DVR moguce nekako uvezati jer program kojim se nadgleda video nadzor omogucava pracenje 25 i 36 kamera istovremeno? Ima li ko iskustva sa ovakvim problemom i da li mi moze pomoci? Ovo je adresa uputstva za DVR [url=http://www.allmediaplus.ro/files/Standalone%20DVR%20User`s%20Manual%20D-8000B%20series.pdf]Uputstvo za DVR[/url] Slike kako izgleda program kada se gleda preko LAN mreze ili Interneta: |