[ Gh0st7niper @ 25.10.2012. 17:26 ] @
E ovako. Do sada nisam imao problem sa kondezacijom ,ali sada se pojavila. Kuca je od 70tak kvadrata gore dole. Na kuci su 2 odvojena odzaka,jedan se stalno koristio dok drugi ponekad bas kad je bilo potrebno dogrejavanje prosle zime. E sad, kupio sam skoro ovu pec, Delta P-1 i pec stavio u hodniku. Kroz zida prolazi gvozdena cev kroz koju ide cunak i ulazi u kupatilu jer se tamo nalazi rupa od odzaka. Taj odzak se deli sa odzakom u dnevnoj sobi.Odzak je cist i nikad se nije zacepljivao i poprilicno je sirok. Tako da sa tim kaminom sada grejem skoro sve bez problema. Problem je sada sto u dn.sobi u kojoj sam lozio do prosle godine na poklopcu od stunce se stvaraju kapljice i onda procuri niz zid. Na kaminu se nalazi stedisa od 70cm jedan cunak od 50cm i 2 krivine tako da dosta dobijam na toploti. Neznam dali to mozda nije velika duzina pa da ne moze da zagreje dovoljno odzak. Kada skinem poklopac od stucne sve je normalno ,to jest nema da stvara kapljjice. Danas sam namazao stucnu silikonom za visoke temperature i za sada nema nista da pokazuje. E sad me jedino brine dali to nema neki negativan efekat? Unapred hvala! |