[ mblag @ 27.10.2012. 21:30 ] @
Postavljen je paradox 5500 i spoljasna sirena BS1 , interesuje me kada se aktivira alarm i sirena naravo, a nikog nema u stanu kako ona radi, tj koliko pisti i kako se iskljucuje automacki posle odredjenog vremena ili neko mora rucno sa iskljucivanjem alarma, unapred hvala
[ pajapop @ 27.10.2012. 21:58 ] @
Pa to je stvarno pravi paradoks... Umesto vi nas da upoznate sa tim sistemom, izgleda da moramo mi vas. Mozda Vam se javi majstor koji Vam ga je postavio pa sve na - tanane objasni. Najbolje je da ga aktivirate dok ste tu, pa sacekate da vidite sta se desava. I...fatu u usi...
[ michgl @ 25.11.2013. 13:05 ] @
Citat:
mblag:
Postavljen je paradox 5500 i spoljasna sirena BS1 , interesuje me kada se aktivira alarm i sirena naravo, a nikog nema u stanu kako ona radi, tj koliko pisti i kako se iskljucuje automacki posle odredjenog vremena ili neko mora rucno sa iskljucivanjem alarma, unapred hvala

Po defaultu je vreme trajanja pistanja sirene podeseno na 4 min, ako instalater nije to promenio (a obicno ne promeni). Sirena pisti 4 min, potom prestane na kratko, a potom nastavlja ponovo 4 min, sve dok korisnik ne razoruza sistem.