[ milomirp @ 27.10.2012. 21:57 ] @
Kao sto u naslovu pise kako da platim mesecnu ili godisnju kartu za parkiranje automobila ispred stambene zgrade u koju stanujem kao podstanar?Ovo pitanje postavljam zato sto u komunalnom parking servisu u KRAGUJEVCU dobio sam odgovor NIKAKO.To pravo bih imao samo kao vlasnik stana.Sta ja sada da radim gde automobil da ostavim posto su svuda ama bas svuda obelezena mesta za parkiranje koje se placa po satu ili ako si vlasnik stana a imas automobil stices pravo popusta za kupovinu mesecne/godisnje kartice, a sta ja da radim i jos nesto posto stanujem u centru iza suda u jednom od ona dva solitera izmedju tih zgrada nije obelezeno nekih 10-ak metara prostora a nema znaka da je zabranjeno parkiranje tako da su se ljudi poput mene tu parkirali ali sada su ,,vrli komunalci,, nabavili takozvane lisice i ,,cap.. odmah ih zakace pa oda nastaju peripetije oko placanja za skidanje lisica a to nije mali iznos.Molim uvazene clanove ovog foruma ako mogu da mi pomognu oko resenja mog problema (izvinjavam se zbog duzine objasnjenja)! |