[ superbaka @ 18.11.2012. 20:19 ] @
| stalno imam problema sa ovim sajlama jer se posle nekog vremena pocinju upredati i postaju nefunkcionalne... nije mi problem da s vremena na vreme izdvojim 300 dinara za novu, ali mi je problem da kad mi zatreba na terenu, izvadim iz kola i vidim da ne mogu nista da uradim sa njom...
da li postoji neki sistem, postupak cuvanja gde se sajla nece upredati nakon upotrebe? naravno, to bi trebalo biti izvodljivo u prtljazniku automobila jer mi je stalno potrebna... mozda je resenje mnogo jednostavno, nemojte da mi zamerite, ja sam potpuni laik za tehnicke stvari... |
[ Brodoplovac @ 18.11.2012. 23:13 ] @
Nisam ni znao šta je to.
[ paterson @ 18.11.2012. 23:46 ] @
Vidi se da si se rodio u gradu, raspuste proveo takođe u gradu i odrastao opet u gradu.
[ veljkoE @ 20.11.2012. 20:20 ] @
pa jedino da imas dve sajle, od kojih je jedan uvek nova
. ili da ju zategnes oko necega
[ Vasastajić @ 20.11.2012. 22:58 ] @
Postoje sajle koje se ne uvrću od korišćenja, izrađuju ih u Višegradu.
Ove "bele" koje se koriste uglavnom kod nas, će se uvek nakon izvesnog vremena uvrtati.
Raspitaj se po gradilištima, kod proizvođača građevinskih dizalica,"vrabaca", možda će neko imati koje parče te višegradske sajle, ali vodi računa da ne bude mnogo debela. Tebi za tu hvataljku treba "četvorka", maksimalno "šestica", a sa "šesticom" možeš i odrasle bikove da držiš(mada znam da to ne ide tako).
Raspitaću se kod prijatelja da li mu je ostalo još štogod tih tanjih sajli.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.