[ gosn_prirodni @ 18.12.2012. 08:53 ] @
Već sam pitao u posebnoj temi o mašini za 25000 al rekoh da postavim kao posebnu temu. Pored jedne od Končar mašina ova mi je privukla pažnju jer ima dobru cenu kdo CBT - 24.999,00. O Zanussi ne znam mnogo - kvarovi, servis itd. pa ako neko zna nešto nek pomaže... http://www.cbt.rs/masine_za_pranje_vesa/zanussi_masina_za_ves_zwg680k-13725 Boja bela Dimenzije VxŠxD (cm) 85 x 60 x 50 Dubina (cm) standardna (50-65) Garancija (broj meseci) 24 Kapacitet pranja (kg) 6 Karakteristike Zaštita od poplave, Program za pranje delikatnog veša, Kontrola nivoa pene Klasa efikasnosti centrifugiranja D Energetski razred A+ Komande mehaničke i digitalne Način punjenja frontalno Broj obrtaja (obr/min) 800 Odložen start da Posebne funkcije 20° zone, Express, jeans, intenzivni sport, sportska odeća; protiv fleka, Eco Time, Energy Saver Potrošnja vode (l) 9960 Programi pranja Broj programa: 12. Posebni programi: ručno pranje, program za vunu, brzi 44 min i 32 min program pranja, program za sportsku odeću. Širina (cm) 60 Težina (kg) 56 |