[ nnd @ 08.03.2004. 16:57 ] @
taj covjek ima fotografsko pamcenje, da ga hebes! nema sta nezna, pa di mu stanu sve te informacije. jel gleda ko uopce u srbiji milijunas i imate li kviz slicne koncepcije..........
[ BobMarley @ 08.03.2004. 17:21 ] @
Koliko ja znam on je bio na miljunasu i nije prosao onaj najbrzi prst.
To je dogovor tko ga nazove mora mu dati 10 posto od osvojenoga, a nije nikada pogrijesio :)

p.s. Ima i u Srbiji miljuner :)
[ fanfon @ 08.03.2004. 17:24 ] @
Pogresio je pre par nedelja. Gledao sam kviz. Znaci nije bezgresan:)
[ Safet Beriša @ 08.03.2004. 20:57 ] @
Ako se dobro sećam lepo je čovek rekao da nije siguran... Ali inače MM je neverovatan. I da, ima i kod nas Milioner samo što je meni bolji hrvatski - zbog voditelja mnogo mi se više dopada od ovog našeg Zeljkovića.
[ fanfon @ 08.03.2004. 23:35 ] @
I meni se vise svidja milijunas posto je voditelj odlican a takodje mnogo pomaze takmicarima. Nas kviz je dosadan i vecina ljudi koje znam prate milijunas. Onaj Zeljkovic je totalni kreten i skroz je asimpatican kad se pojavi u onom skockanom odelu i nema vrat uopste. Jos kad pomislim na onog Irfana Mensura na Pinku sto se dernja ko manijak onda mi se smuce voditelji kvizova kod nas. Cast nam spasava Ivan Bauer koji je sjajan voditelj. Na milijunasu Tarik pomaze do 1000 kuna veoma mnogo cini mi se, a takodje i posle dok onaj Zeljkovic nece ni da zucne kao da im je tesko dati koji dinar raji sirotinji koja dodje da se igra. A i iznos je mnogo manji kod nas nego kod Hrvata, jedno 7-8 puta...
[ igorsa @ 09.03.2004. 00:16 ] @
Tarik je baš lik.

E jel neko kod nas dobio uopšte milion dinara?
[ Fuzz @ 09.03.2004. 00:22 ] @
Kod nas niko! Karicima se tako vise isplati : )
A taj Mirko je stvarno cudo,vec je postalo istripovano,zove ga po dvoje ljudi u istoj emisiji...
[ nnd @ 09.03.2004. 09:45 ] @
bio je u kvizu koji se zvao "izazov" a vodio ga je josko lokas, koliko se sjecam, tesko ga je bilo skinit iz kviza jel je kviz bio na principu pobjednik ostaje. uspio ga je maknut neki lik ali ne znam kako se zove.

mirko je sjedio u milijunasu na najbrzem prstu kad je tamo bila i mira bicanic ( cura koja je digla milijun ).

sto se tice postotka koji uzima (ako ga uzima), pa bio bi lud kad ne bi! steta je ne iskoristiti toliko znanje.
[ RAGE @ 09.03.2004. 11:23 ] @
ma milijunas je ok ALI KAD SAM VIDIO GOLE VESTI ehh bogati steta sto nemogu hvatat neku srbsku tv a jebes ga ... neg jel ima negdje slika one tete ? :))
[ BlueSoniq @ 09.03.2004. 11:27 ] @
Po meni je najgora ona arogantna kucka iz 'Poslednje karike'. Zeljkovic mi je totalno kul lik i najbolji je od svih voditelja. I pomaze na neki nacin i neki put napravi neku umerenu salu (mislim nije takmicar dosao da ga neko maze po podu), itd. Ivan Bauer je decko totalno asocijalan. Vidi se da nema dobru komunikaciju sa takmicarima. Ono kao on sve zna a oni su idioti, pa nek se prijave svi takvi samoljubivi na kviz pa da vidimo dokle ce da stigne.
[ techtris @ 09.03.2004. 14:01 ] @
Citat:
fanfon:
Onaj Zeljkovic je totalni kreten i skroz je asimpatican kad se pojavi u onom skockanom odelu i nema vrat uopste. Jos kad pomislim na onog Irfana Mensura na Pinku sto se dernja ko manijak onda mi se smuce voditelji kvizova kod nas. Cast nam spasava Ivan Bauer koji je sjajan voditelj.

Slazem se za Zeljkovica i Mensura, mada izbegavam da nazivam ljude kretenima .
Sto se tice Bauera.... on sjajan voditelj?????? Jesmo li mi gledali isti kviz?

Mi nemamo dobre domacine kvizova. Ni jednog.

[ Jbyn4e @ 09.03.2004. 14:32 ] @
Citat:
BlueSoniq:
Po meni je najgora ona arogantna kucka iz 'Poslednje karike'. Zeljkovic mi je

Alo nije ona arogantna, vec je takva specifikacija kviza (sta ces kad je kviz britanski, sta si ocekivao?) - takva ona i treba da bude, samo mnogo gora - da tek znas kakva je ona sto to vodi u Vel. Britaniji...tako bar kazu.

Inace, meni su svi ti kvizovi gde ti ides da te neko ponizava debilni (a da ne pricam o onima koji idu na njih, ispada da treba da budes jako veliki looooooser da bi pristao da ides tamo da te neko maltretira za neke (moguce) pare.
[ VRider @ 09.03.2004. 14:37 ] @
Zeljkovic bi mogao da ti pomogne vise samo ako bi odgovorio umesto tebe. Toliko je ocigledno da pomaze da to cak pomalo iritira (mene).
A onoj "arogantnoj kucki" je to verovatno u opisu radnog mesta. Pa zamisli da se rasplace sto mora da te posalje napolje.
[ vladorr @ 09.03.2004. 20:35 ] @
Sto se tice MM-a,ponovo je ucestvovao i po treci put nije prosao brze prste. Emisija je na programu 18.03.
[ nnd @ 11.03.2004. 06:08 ] @
jeste gledali onog engleza sto je digo 1 000 000 funti na prevaru, bio lakom pa se zaje..

sta mislite jeli moguce varat na milijunasu i na koji nacin bi to ucinili? (ovo je samo hipotetski)
[ BlueSoniq @ 11.03.2004. 09:30 ] @
Citat:
VRider:
Zeljkovic bi mogao da ti pomogne vise samo ako bi odgovorio umesto tebe. Toliko je ocigledno da pomaze da to cak pomalo iritira (mene).
A onoj "arogantnoj kucki" je to verovatno u opisu radnog mesta. Pa zamisli da se rasplace sto mora da te posalje napolje.

Nije problem u tome. Nego sto se mnogo pro*erava. Te kako niste znali ovo ili ono, pa onda razno razna prozivanja kad odaberu najslabiju kariku itd. Pa nek sedne ona malo tamo da odgovara. Ok ima idiota "sta se dodaje u kafu da bi dobili belu kafu - i lik ladno odgovori voda!"
[ nnd @ 19.03.2004. 08:12 ] @
bio je sinoć mirkec na milijunasu ponovo ali nije spicio najbrzi prst. nije ni odgovore znao, sigurno ga trema zaje.... steta!
[ Walker @ 04.10.2004. 20:14 ] @
Veceras je Mirko ponovo bio u pravu 50/48/2(Ukupno/Tacno/Netacno)
[ gorang @ 04.10.2004. 23:33 ] @
... i to po prvi put u srpskoj verziji, ako se ne varam...

razumeo sam voditelja da su zbog Mirka promenjena pravila, samo jednom u 6 meseci mozes da budes dzoker... :)
[ UroS @ 05.10.2004. 04:36 ] @
U hrvatskoj verziji "the weakest link" voditeljka uopšte nije arogantna kučka. U britanskoj verziji jes' malo nadrkana ali nije ni približno ko ova naša.
[ Mitrović Srđan @ 05.10.2004. 11:56 ] @
pa mislim da je poenta kviza da voditeljka bude takva...sta joj fali izgleda da joj lezi i da se pronasla da bude kuja :)
[ Malcolm @ 05.10.2004. 12:12 ] @
Toliko mi se smuci TV kad gledam najslabiju kariku na BK, toliko je odvratna, FUJ.
Dok na HTV gledam svaki dan, jeste malo arogantna ali ima malo smeka u sebi :)

Zeljkovic, ja ne znam koja budala ga stavio tu gde jeste.
Tarik, lik opusten zasmejava publiku, pleni gledaoce.
I opet Milijunasa gledam i zanimljivo mi je, a tek sam sinoc posle duze vremena pogledao nasu verziju i gledao sam, iskreno receno zbog one devojke iz rajfajzen lizinga :) bas je simpaticna.

Zao mi je sto vise nema Leteceg starta, Tu je Milan zakon.

A ne mogu da smislim ono hoces, neces... uuu sto mene ne startuje na ulici ... dao bi ja njima 3 puta vise para da urade ....

na RTS-u je Ivan zakon.Ima smek, ozbiljan, pametan kulturan...
Kamo srece kad bi bilo jos nekoliko takvih voditelja na RTS-u.

Uporedimo nasu nacionalnu RTS sa hrvatskom HTV, nebo i zemlja...
Valjda ce se nesto promeniti

Toliko od mene :)
[ Malcolm @ 05.10.2004. 12:13 ] @
Citat:
blood: izgleda da joj lezi i da se pronasla da bude kuja

Ova ti je dobra
[ UroS @ 06.10.2004. 08:14 ] @
Citat:
Malcolm

Uporedimo nasu nacionalnu RTS sa hrvatskom HTV, nebo i zemlja...

Uporedimo našu državu sa Hrvatskom, nebo i zemlja.

al to su već neke druge teme.
[ Nemanja Jakovljevic @ 06.10.2004. 09:54 ] @
cekaj jel ivan na rtsu voditelj sam protiv svih? ako jeste to je najveci idiot od coveka, zeljkovic je odlican, voditelj ruskog ruleta smarac, najslabija karika sasvim ok
[ ChilliLed @ 06.10.2004. 11:59 ] @
Sandra je toliko stroga da je postala smesna samim takmicarima. Ne znam da li ste pratili poslednjih pet epizoda , ali pocela je da se smeje.
[ Malcolm @ 06.10.2004. 15:09 ] @
Sinoc sam gledao najslabiju kariku... iskreno pocela je i da mi se svidja

Najjaca je kad daje komentare ko uciteljica u osnovnoj skoli

Auuu... samo kad pogledam koja je tema ... nestade mirko... :S
[ Zoran Rašković @ 06.10.2004. 15:22 ] @
Citat:
ChilliLed: Sandra je toliko stroga da je postala smesna samim takmicarima. Ne znam da li ste pratili poslednjih pet epizoda , ali pocela je da se smeje.

Da, nasmejala se kad je pričala sa mnom...

Bar sam joj rekao da bih je vrlo rado izbacio iz kviza da mogu
[ ChilliLed @ 06.10.2004. 20:17 ] @
> A kada si ucestvovao u kvizu?

--=20
Sincerely,

Steve Walter
[ Zoran Rašković @ 06.10.2004. 20:55 ] @
Ono što je bilo na tv-u pretposlednji put, znači ne juče nego prošlog utorka...

Iskreno nisam imao pojma, ispao sam u 2. rundi, mada mislio sam da ću u prvoj ipasti :)

Mnogo je zamorno ono snimanje i to sve.
[ Au197/79 @ 07.10.2004. 08:54 ] @
Kad smo kod Najslabije karike, meni se Sandra dopada. Njoj je posao da bude takva i to odlično radi. Uvek ima spreman, opičen komentar. Kupila me time što je jednom učesniku rekla: Munze konza, vaistinu konza. Ne znam da li je to talenat da u momentu nađe odgovor ili se sprema, ali to je to.

I ja sam mislio da je kučka, sve dok nisam pogledao BBC verziju. A kad sam video prvu voditeljicu HRT kviza shvatio sam kako je Sandra dobra kučka. Ona sa HRT-a nije ni prostoproširenu rečenicu mogla da sastavi, a uvrede su joj bile em blage i za klince u vrtiću, em ni to nije znala da izgovori ko čovek. Čak ni pitanje nije mogla bez greške da pročita, a čitala je brzinom puža...

Na sreću doveli su novu voditeljicu. Simpatično mi je kako jedna 100% dobrica pokušava da bude zloća. Nikad neće postati kučka, ali ju je bar prijatno gledati i slušati.

Ali najbolja je voditeljica slovenačkog Najšibšejeg člena (odlično preveden naziv) Violeta Tončič. Onaj njen potez rukom uz: adio, je zakon.

Primetio sam da u slovenačkom i hrvatskom kvizu postavljaju mnogo lakša pitanja. Tamo ima puno pitanja u kojima se ponude 2-3 odgovora, pa takmičari mogu da nabadaju tačan odgovor.
[ Zoran Rašković @ 07.10.2004. 13:17 ] @
Citat:
Au197/79: Kad smo kod Najslabije karike, meni se Sandra dopada. Njoj je posao da bude takva i to odlično radi. Uvek ima spreman, opičen komentar. Kupila me time što je jednom učesniku rekla: Munze konza, vaistinu konza. Ne znam da li je to talenat da u momentu nađe odgovor ili se sprema, ali to je to.

Ne nađe u momentu naravno... Na Tv-u to sve uzgleda lepo upakovano i sređeno, a inače na snimanju između 2 runde npr prođe neko vreme... tipa 10 minuta... Ona ode sa scene, dok takmičari izglasaju koga žele, pišu po onim tablama. Onda dođe jedna devojka i evidentira ko je za koga glasao i to naravno bude prosleđeno Sandri, koja na osnovu toga i na osnovu onoga šta neko nije znao sprema unapred kako će koga da podjebava

Onda se ona vrati na scenu i nastavi se snimanje.

[Ovu poruku je menjao Judge Dred dana 07.10.2004. u 19:43 GMT+1]
[ blaza @ 07.10.2004. 15:10 ] @
Ne secam se ko je bio izvor informacije, ali sam cuo da ih jedan covek tuzi. Prilikom ucestvovanja u kvizu, navodno je ispravno odgovorio na jedno postavljeno pitanje, a Sandra je rekla da je odgovor netacan. Naravno, ekipa Najslabije karike je primetila Sandrinu gresku, te je u verziju kviza za emitovanje ovo pitanje zamenjeno drugim da siroke narodne mase pred TV prijemnicima ne bi primetile gresku.
@Judge Dred - Sad su mi neke stvari jasnije - voleo bih da vidim kako bi se Sandra snalazila u live verziji kviza.
[ dlalic @ 08.10.2004. 09:31 ] @
Citat:
blaza: Ne secam se ko je bio izvor informacije, ali sam cuo da ih jedan covek tuzi.

Dobro si cuo. Covek je digao veliku frku, zvao novinare, pisao je Dnevnik o tome
http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/05-03-2004/Strane/hronika.htm#0
digao tuzbu...
Ali sa obzirom koliki je ulog u pitanju (imidz televizije, kviz sa medjunarodnom licencom...), sve mi se cini da se nije stedelo na resursima da se sve zataska
[ Malcolm @ 08.10.2004. 10:50 ] @
A... Bogoljube, Bogoljube tu li si pare potrosio...
[ Bojan Basic @ 28.04.2005. 20:00 ] @
Evo ga Mirko u vrućoj stolici :)
[ Nabukodonosor @ 28.04.2005. 20:15 ] @
Na kom kanalu?
[ VRKY @ 28.04.2005. 20:19 ] @
Prošlo je A bio je na HRT 1
Ali će sudjelovat i u idućoj emisiji u Ned.
P.S Iz izvora znam kolko je osvojio, nije 1.000.000
[ amadeuss @ 28.04.2005. 20:28 ] @
Osvojio je 32.000 kuna ,to je drugi prag,bila informacija na index.hr pre nekih 2 nedelje.

[ VRKY @ 28.04.2005. 20:32 ] @
Točno, ja nisam htio odmah reć, jer možda neko ne voli kad zna nešto unapred

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=260371
[ fanfon @ 28.04.2005. 21:56 ] @
Zna li neko koliki je procenat koji uzme od onih kojima pomogne kad traze pomoc prijatelja? Uzme li ista?
[ Milan Andjelkovic @ 28.04.2005. 22:17 ] @
Koliko se sećam, jednom prilikom je rekao da ne traži ništa, ali da ga ljudi sami časte sa 10% osvojene sume u proseku.
[ fanfon @ 28.04.2005. 22:31 ] @
Pa onda je bas skroman. Negde sam cuo da uzima 50% od sume za koju takmicar odgovara ali to mi se cinilo mnogo...
[ VRKY @ 01.05.2005. 19:52 ] @
Evo, prije par min. je pao na tih 32.000
[ Emil Ranc @ 01.05.2005. 23:12 ] @
A kako je glasilo pitanje koje nije znao i za koju sumu je bilo?
[ grunger_ @ 02.05.2005. 20:40 ] @
Ovako:
domaca verzija najslabije karike je daleko bolja od hrvatske, dok je milijunash mnogo bolji od nasheg milionera.

Sandra je super.
[ Corey @ 02.05.2005. 20:59 ] @
Ko vam je taj mirko miočić?
[ VRKY @ 02.05.2005. 21:05 ] @

[ nikstup @ 02.05.2005. 21:19 ] @
Cova je ucestvovao na 29 kvizova pobjedio na skoro svakom od njih. Pa dosta i njega namlatio se taj love, vrijeme je za nove snage. Nije mi uopste zao sto je uzeo samo 32,000 Ne shvatam tu euforiju oko njega,Tarik samo sto nije svrsio kad je ovaj sjeo u stolicu. Ko ga je.. trebo je ispasti na 500 kuna.
[ VRKY @ 02.05.2005. 21:27 ] @
he, he. Ali pazi, čovijek ima samo završenu srednju školu, znači NO FAX. Sve što zna postigao je sam čitajući, i sad od tog "živi" tako da ja nemam ništa protiv njega, a i trebalo se to već desit (da konačno prođe najbrži prst) tu je 4x "pao" i iz 5 puta je uspijelo (mislim na 5 sudjelovanje u tom kvizu)
[ tox master @ 02.05.2005. 22:48 ] @
lako je znati sve kad si kod kuce ali kad te gledaju toliki ljudi,nije bas isto.
[ Bojan Basic @ 11.10.2006. 02:28 ] @
Citat:
Zoran Rašković:
Da, nasmejala se kad je pričala sa mnom...

Bar sam joj rekao da bih je vrlo rado izbacio iz kviza da mogu

Citat:
Zoran Rašković:
Ono što je bilo na tv-u pretposlednji put, znači ne juče nego prošlog utorka...

Iskreno nisam imao pojma, ispao sam u 2. rundi, mada mislio sam da ću u prvoj ipasti :)

Mnogo je zamorno ono snimanje i to sve.

Sad sam naišao na temu, i mislim da se ’ladno sećam te epizode! Da li je slučajno pobedila izvesna Stefana, koja je na Sandrino pitanje veruje li u bajke odgovorila da veruje i da bi u njenoj bajci ona (Sandra) bila veštica, na šta je ova odgovorila da Stefana može da pobedi samo u bajci?

Upamtio sam em zbog zaje*avanja Sandre (što tvog, što Stefaninog), em zbog neobičnog imena Stefana, a i zbog ove „pobede iz bajke“ — naravno, sve pod uslovom da pričamo o istoj epizodi.
[ mrkidivx @ 11.10.2006. 03:40 ] @
Citat:
Ali pazi, čovijek ima samo završenu srednju školu, znači NO FAX

To da je završio fax ne bi mnogo pomoglo, možda bi nešto više znao iz oblasti za koju je završio fax, a znam neke ljude koji ni ono što su studirali ne znaju iliti prošli ko pismo kroz poštu.

Sve zavisi koliko je čovek generalno radio na sebi.
[ sk300 @ 12.10.2006. 15:19 ] @
nasi biseri iz karike http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=5954&

MM je stvarno legenda! gdje mu stane ta sva pamet?? prije je na HRT bio jedan kviz "kviskoteka". toga se bas ne sjecam
(imao sam 4-5 godina) ali mislim da su pravila bila pobjednik ide dalje pa je tamo bio duuuugo i dobio $$$. sad je opet poceo taj kviz na HRT.