[ donmarkone @ 17.01.2013. 20:20 ] @
Naime potrebno mi je da odrzavam temperaturu barem 8-10 stepeni (to uspevam sa klimom kada nije debeli minus) pa sam video ovaj uredjaj

http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=76730112

Sad posto se ne razumem bas najbolje da li je po ovoj specifikaciji ovo dovoljno i da li bi moglo da greje na minusima koji nadolaze barem do 10 stepeni (sve preko toga bi bio sam plus )

Inace prostor je nekih 60/80 kvm ... dupla cigla malter tu i tamo ispucao (stari objekat) ususkan koliko je god to moguce ... Nema prozore zatvoreni su drvena vrata ususkana stiroporom itd .

Po specifikaciji protok vazduha 500 m3/h

Snaga: 12 kW

Saveti molim :)

EDIT

http://www.odigledolokomotive....alica-hgg-300-niro-ex-einhell/

Na akciji 30kw ako neko ima neki savet bio bih vrlo zahvalan
[ mali genije @ 18.01.2013. 07:33 ] @
takve gasne grejalice su opasne po zivot prilikom koristenja
u zatvorenim prostorima.
[ donmarkone @ 18.01.2013. 09:04 ] @
Nisu ljudi u prostoriji gde bi se koristila . A i prostorija ima automatizovano provetravanje (bacivanje svezeg kiseonika i izbacivanje ugljen dioksida)
[ mali genije @ 18.01.2013. 11:48 ] @
ako gajis neke biljke ili nesto slicno tome imaces problem jer ces uvek imati vise ugljen monoksida
sto ce se odraziti na biljke jer takve grejalice brzo trose vazduh u prostoriji.
[ donmarkone @ 18.01.2013. 11:53 ] @
Ali verujem da uvecanov ventilacijom mogu to da sredim ? Imam ogroman izduvni ventilator na zemlji u sredini prostorije . Plus po zidovima koji ubacuju ... Ne verujem da moze premastiti ... ?
[ mali genije @ 18.01.2013. 12:31 ] @
Citat:
donmarkone: Ali verujem da uvecanov ventilacijom mogu to da sredim ? Imam ogroman izduvni ventilator na zemlji u sredini prostorije . Plus po zidovima koji ubacuju ... Ne verujem da moze premastiti ... ?

Neshvatas poentu,ako povecas broj izmena vazduha da bi uredjaj funkcionisao normalno i bez posledica za biljke
ispada da to sto ugrejes i izbacis napolje tako da nema efekta.
proguglaj gasni ic grejaci
[ deki77 @ 18.01.2013. 12:51 ] @
...da se nadovezem..koristi se iskljucivo za gradjevinske objekte,ili na mestima gde ima vlage.
[ donmarkone @ 18.01.2013. 13:11 ] @
Razlika u ceni je suvise velika za neko ozbiljnije razmatranje.

Razumem ja sve ali cinjenica je da meni ventilacija mora pa mora da radi ... a ovo je vrlo efikasno za zagrevanje ...