[ VectraBG @ 20.01.2013. 13:00 ] @
| Potrebno mi je termostaklo za ulazna vrata od camovine. Ima li u BG da prave tako na komad? Je li to moze kod svakog staklara ili moraju da imaju neke masine? Inace, mogu li ja sam da to napravim? Kupim dva stakla, ram od letvica i zalepim silikonom? |
[ bogdan.kecman @ 20.01.2013. 14:03 ] @
kad kazes termostaklo, mislis na 2 obicna stakla sa razmakom i nekim gasom unutra ili mislis na termicki obradjeno staklo (kaljeno) ili na staklo sa boljim termoizolacinim svojstvima (termostop folija) ili ?
[ bogdan.kecman @ 20.01.2013. 14:15 ] @
elem, najbolja radionica za staklo u jugi ti je
http://www.konkav-konveks.com/ imaju kalionicu, imaju sve moguce cnc masine za obradu stakla, iskustvo, milion vrsta stakla ... e sad nisam skontao sta tacno hoces, pitanje dal su ti oni pravo mesto ili ti treba obican staklar
[ Vasastajić @ 20.01.2013. 14:54 ] @
To svaka staklarska radnja može da ti uradi, poenta su oni alu profili sa silikatnim granulicama koje apsorbuju višak vlage između stakala da ne bi došlo do kondenzacije.
[ VectraBG @ 23.01.2013. 08:08 ] @
Citat:
bogdan.kecman:
kad kazes termostaklo, mislis na 2 obicna stakla sa razmakom i nekim gasom unutra ili mislis na termicki obradjeno staklo (kaljeno) ili na staklo sa boljim termoizolacinim svojstvima (termostop folija) ili ?
Mislim na obicna stakla sa razmakom...
[ bogdan.kecman @ 23.01.2013. 11:26 ] @
rece ti vasa, ovi momci prave "specijalna" stakla (kaljenje, savijanje, secenje ..) to sto tebi treba je mnogo lakse i moze da odradi svaka bolja staklarska radnja
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.