[ kesabg @ 02.02.2013. 00:39 ] @
Ljudi pozdrav svima, nov sam na forumu i pravo da vam kazem muka me naterala. Imam staru masinu za ves gorenje 663 bio i problem: ukljucim masinu na 7,8 to je pranje na 40 stepeni masina uzme vodu ukljuci grejac posle minut pocne da izbacuje vodu i ukljuci elektro ventil i pocne da uzima vodu i sve to istovremeno moze u nedogled, znaci neprekidno uzima i izbacuje vodu, a za drugu para nema (nezaposlen)
[ test1234 @ 02.02.2013. 08:14 ] @
Treba tako da radi ali ne duže od 6 minuta. Ako radi duže pregledaj blokirno rele, onaj magnetić i njegova polugica pored motorčeta programatora.

Koji je programator unutra PG 109,110,111 ili 202q, 800.....?
[ kesabg @ 05.02.2013. 13:38 ] @
Programator nije skinut pa nevidim oznaku, medjutim nesto sam skontao, ova masina je na 7,8 programu od 40 stepeni, uzme vodu uljuci grejac i uz povremeno muljanje to traje sve do 10-og programa gde pocinje ispiranje. To je uvek bio njen rad a to i pise ta tablici. Medjutim ona na 7,8 lepo uzme vodu, ukljuci grejac okrene bubanj i onda izbacuje vodu sto netreba da radi, posto po programu ona treba da ima vodu u sebi onda ukljuci elektroventil da se dopuni. posto izbacuje kad netreba i dopunjava
zbog pogresnog izbacivanja dovodi do toga da stalno izbacuje i uzima vodu
[ test1234 @ 05.02.2013. 14:31 ] @
Moguce je da da je pukla plastika na programatoru/kuplung/veza pa programi nisu na svom mestu. Izgleda da ne mozes bez majstora.
[ mugi junuzovic @ 05.02.2013. 19:29 ] @
Citat:
kesabg:
Programator nije skinut pa nevidim oznaku, medjutim nesto sam skontao, ova masina je na 7,8 programu od 40 stepeni, uzme vodu uljuci grejac i uz povremeno muljanje to traje sve do 10-og programa gde pocinje ispiranje. To je uvek bio njen rad a to i pise ta tablici. Medjutim ona na 7,8 lepo uzme vodu, ukljuci grejac okrene bubanj i onda izbacuje vodu sto netreba da radi, posto po programu ona treba da ima vodu u sebi onda ukljuci elektroventil da se dopuni. posto izbacuje kad netreba i dopunjava
zbog pogresnog izbacivanja dovodi do toga da stalno izbacuje i uzima vodu

Ne moraš skidati programator da bi vidio oznaku, ona je i s gornje i sa donje strane oštampana ( strana gdje se kače kablovi). ...
[ kesabg @ 06.02.2013. 08:41 ] @
Dobar dan svima, pogledao sam programator PG 111 i lupom sam pregledao ceo programator i nikakvo ostecenje nisam video i svi kontakti su ok.
[ test1234 @ 06.02.2013. 09:04 ] @
Ajd postavi programator na "stop" pa je ukljuci. Ako radi na stopu znaci da su se programi pomerili.