[ espresso @ 02.02.2013. 10:48 ] @
Imam ovaj dodatak za blender koji nikada nisam upotrebio i pitam se čemu služi. Ako neko zna za koju vrstu hrane je pogodan ovakav nož, nek napiše. Inače, ovo nije klasičan nož jer su obodi tupi. Jedina oštra stvar je metal koji viri iz rupica. Blender je klasičan, nije štapni.


[ Horvat I @ 02.02.2013. 12:43 ] @
za luk cni i beli
[ Backy @ 02.02.2013. 12:54 ] @
rendanje parmezana ili nečeg sličnog?
[ espresso @ 02.02.2013. 13:14 ] @
Citat:
Horvat I: za luk cni i beli
Možda bi moglo da se proba sa lukom... Ti si koristio nešto slično? Običan nož ga, inače, napravi u kašu čak iako se na kratko uključi.

Citat:
Backy: rendanje parmezana ili nečeg sličnog?

Sličnan dodatak za rendanje imaju multipraktici samo kod njih je ceo disk sa rupicama. Kod mene je samo ovakva posuda koja se poklopi pa ne verujem da može da narenda.
[ bogdan.kecman @ 02.02.2013. 13:42 ] @
sluzi za mrvljenje umesto za seckanje, na primer za kafu i slicno zrnevlje
[ Vasastajić @ 02.02.2013. 15:33 ] @
Time moja žena mrvi keks, e sad, zašta se sve koristi mrvljeni keks...'bemliga.
[ cika dacha @ 02.02.2013. 16:03 ] @
espresso@ kora limuna i narandze ?!
[ Horvat I @ 02.02.2013. 18:32 ] @
Citat:
espresso:
Ti si koristio nešto slično? Običan nož ga, inače, napravi u kašu čak iako se na kratko uključi.

Imam slično za mulinex
Luku nije cilj da bude kaša nego vlakna, nosioci ukusa, budu što više iscepana.
I keks se bolje izmrvi nižem za kavu