[ bogdan.kecman @ 13.02.2013. 23:31 ] @
ima li ko ideju obio sam i noge i google ne mogu da nadjem nigde kod nas :(

treba mi neki dect sa 2 linije i nekoliko slusalica, npr ovako nesto http://shop.panasonic.com/shop/model/KX-TG9391T

vecina dect telefona moze lako da radi sa 5-8 slusalica (meni je i 2 dosta za pocetak) ali ne mogu da nadjem nijedan sa 2 linije. prednost dajem panasonic-u posto vec imam 3 komada sa jednom linijom ali te sluske mogu da se okace medjusobno na te baze no nije mi problem ni da kupim sve sluske, samo da nadjem bazu sa 2 linije (sekretarica bi bila veliki plus)

neko ideju?
[ Odin D. @ 14.02.2013. 00:59 ] @
Ovo košta $130 na amazon.com, a €285 na amazon.de
Možda je bolje da pogledaš neki drugi model/proizvđača, ovo teško da se isplati kupovati s ove strane bare.

Neznam da li tolikoj razlika u cijeni možda potiče od druge frekvencije transmitera.
DECT 6.0 koji ima ovaj telefon je modifikacija standardnog DECT-a za Sjevernu Ameriku - radi na drugoj frekvenciji jer se običan DECT krklja sa mobilnom mrežom u S. Americi, dok se u obrnutom slučaju američki DECT krklja sa mobilnom mrežom u Evropi, pa je njegova upotreba u Evropi i zabranjena zakonom.
Tj. ako kupiš baš ovaj model, možda ti neće raditi mobilni :)

Mozda da pozoves ovaj servis, pa se raspitaj gdje se moze nabaviti:
http://www.videofon.rs

[Ovu poruku je menjao Odin D. dana 14.02.2013. u 02:29 GMT+1]
[ bogdan.kecman @ 14.02.2013. 12:49 ] @
ma taj bas model je dect6, mene bas briga dal je 6 ili obican (cak bolje da je obican posto kapiram da su ove moje slusalice obicne) nego taj model je prvi koji sam nasao da radi sta mi treba (ima 2 linije i sekretaricu :D ) ... pa reko mozda neko ovde zna ko valja takve telefone (RCC je kao zastupnik za panasonic, nemaju nista, bacio sam im mail, naravno nisu odgovorili)

videofon su servis, nemaju prodaju uredjaja

bio sam u fazonu ako mogu da kupim kod nas (amazon ne salje tehniku za srbistan, da se navatati nesto rpeko drugara napolju, ali te stvari se kvare, zgodno je imati servis i garanciju u lokalu .. manja je sansa da uzmem neko kinesko smece nego preko ebay-a) ...
[ Odin D. @ 14.02.2013. 14:16 ] @
Videofon jesu servis, ali sam mislio da bi mogli znati gdje se moze nabaviti.
Ako znaju gdje ima rezervnih dijelova, moguce da znaju i gdje ima citavih telefona...