Na kraju sam kupio Bosch Rotak 34 i pokosio prilicno visoku travu naraslu u medjuvremenu :)
1300w, 34cm secivo, 40l kutija za travu.
Motor radi odlicno.
Vrlo je pokretna.
Tockovi su dosta laksi za voznju nego kod stare kosacice i ne ispadaju kada se vozi u rikverc.
Ima 4 papucice za gas, 2 na kormanu i 2 na rogovima sa obe strane - zgodno, kao sto su zgodni i sami rogovi.
Donji deo sa kojim kosi deluje jak .
Od manje lepog je pre svega visoka cena. U LoseLose ima solidan popust ali jedino sto sam uspeo sa njima je gubljenje vremena i zivaca i na kraju kupio u redovnoj prodavnici po redovnoj ceni :/
Najveca primedba: Za razliku od donjeg dela koji deluje jak, ostatak kosilice deluje krhko i lako lomljivo - ne deluje kao da su je pravili da traje xx godina.
Papucice za gas su otrilike - radi/ne radi - tesko moze da se vozi npr. 2/3 obrtaja ako neko ima takvu zelju-
to sam mogao na staroj kosilici bez problema ali je bila samo jedna rucica za gas.
Na sredini kormana ima utikac za struju - OK kada se okrene kosilica taman bude kabl tik pored tocka - vrlo precizno ali sa obe strane ima rupa da se provuce kabl sto bas i nije prakticno jer bi morao da skidam utikac sa kabla da provucem kabl kroz to - pa ne daj boze da se zapletem u vocke ;) ili ja tu nesto nisam dobro shvatio.
Nema prozorce na kutiji za travu.
Sve u svemu nije lose, definitivno mnogo bolje od stare kosacice.
Gledao sam Skills 710 - ali mi uzivo donji deo deluje jako slab u poredjenju sa Rotakom (kao kod bilo koje no name kosilice), a noz je isto delovao jako lose. I mislim da na kutiji ima nacrtano da je gornji deo motora od plastike - pa sam odustao od nje.
Ono sto mi se svidelo kod Skillsa je sto na sajtu imaju kompletan spisak rezervnih delova, sve sa cenama - ali dzabe kad mi se nije svidela uzivo.
Od Gardene 32e sam odustao zbog komentara ovde, a Gardene 34e nije bilo da se kupi trenutno.