[ lazar markovic @ 01.05.2013. 18:25 ] @
Pozz svima:) Hteo bih da stan na visokom spratu solitera obezbedim alarmom, i imam zanimljivu ponudu za polovan DCS 560h za 60eur: Da li to vredi, ili bolje da trazim nesto drugo, neki bolji DSC model ili Paradox - ako bolji kvalitet opravdava manju doplatu za razliku u ceni ? Ja bih rado dodao kameru na sistem ali mislim da ne moze Uputstvo: http://site.geoarm.com/manuals/dsc.pc-560.pdf Treba da kupim jos i kablove, oko 20e i da platim montazu i podesavanje, znaci izaci ce sve oko oko 100eur. Ovo je mejl sa ponudom od prodavca: " Mogu da ti ponudim alarmni sistem DCS 560h Koriscen, ali vec 2 god van upotrebe. Ispravan U paketu je: -Centrala sa akumulatorom 12v 7200 mAh -sirene 2 x 120 dB -senzori na udar x 2 -infra crveni senzori x 2+1 (ovaj jedan je na poklon, ostecen, ali radi) -uredjaj za telefonsku dojavu -tastatura Sve je bez kablova, naravno. pre nego sto sam ga skinuo radio je super. Kad sam zatvorio radnju, gazda lokala ga je skidao i samo je on mogao nesto da osteti. Tako da ako neka sitna greska slucajno postoji, onaj ko se razume to ce sigurno moci da sredi, a mi cemo se dogovoriti. Nemam nameru nikog da zjb, pa i ako je ova cena smesna. Senzori i sirene su ispravni sigurno, pa cak i onaj sa polomljenom plastikom. Za akumulator necu da odgovaram, a sto se tice centrale, tu pristajem na dogovor, za nedaj Boze. Ispravan je sigurno i telefonski davac i tastatura. Nadam se samo da imas profesionalca za majstora. Pozz" [Ovu poruku je menjao lazar markovic dana 03.05.2013. u 05:28 GMT+1] [Ovu poruku je menjao lazar markovic dana 03.05.2013. u 05:28 GMT+1] |